Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Ζορζίνιο «κατάπιε» για… πλάκα τους κορυφαίους και πολυδιαφημισμένους μέσους της Τσέλσι!
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων 2025

O Ζορζίνιο «κατάπιε» για… πλάκα τους κορυφαίους και πολυδιαφημισμένους μέσους της Τσέλσι!

Ο Ζορζίνιο δεν βρίσκεται πολύ καιρό στη Φλαμένγκο, όμως, ακόμα και έτσι είναι πολύ εύκολο για εκείνον να κάνει τη διαφορά στο κέντρο.

21.06.2025 | 17:42

O Ζορζίνιο δεν έχει πολύ καιρό που αποχώρησε από την Άρσεναλ. Ο Μίκελ Αρτέτα δεν τον υπολόγιζε στα πλάνα του για τη νέα σεζόν. Ο έμπειρος μέσος δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του που έμελλε να είναι η Φλαμένγκο. Η «Φλα» είναι μία από εκείνες τις ομάδες που βρίσκονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και έχει κλέψει την παράσταση. Όχι τυχαία. Αλλά μάλλον δίκαια!

Όπως άλλωστε και ο Ιταλός μέσος. Στο πρόσφατο ματς της ομάδας από τη Λατινική Αμερική κόντρα στην Τσέλσι υπήρχε ένας νικητής. Η Φλαμένγκο. Οι Βραζιλιάνοι επικράτησαν με σκορ 3-1 και έδωσαν ένα πολύ καλό μάθημα στους Λονδρέζους, αλλά και στα αστέρια τους.

Ο Ζορζίνιο ήταν μαγικός. Τόσο απλός, μα και τόσο ουσιαστικός και καθοριστικός για την ομάδα του. Λες και ήθελε να κλείσει στόματα. Να δώσει απαντήσεις. Ο έμπειρος χαφ κατάφερε να ανακτήσει και να κλέψει την μπάλα οκτώ φορές απέναντι στην παλιά του ομάδα. Όχι και άσχημα για κάποιον που από πολλούς μέχρι και σήμερα θεωρείται «ξεζουμισμένος». Ωστόσο, το μεγαλείο του δεν φαίνεται εδώ. Αλλά στο γεγονός ότι δύο από τα μεγάλα αστέρια των Άγγλων (Μόουζες Καϊσέδο και Έντσο Φερνάντες) κατάφεραν να ανακτήσουν την μπάλα επτά φορές. Και οι δύο μαζί.

Μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά ότι ο Ζορζίνιο τους έβαλε στο… τσεπάκι του. Ότι τους έδειξε την κλάση του και ότι αν συνεχίσει έτσι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τη νέα του ομάδα. Όχι μόνο στο εν λόγω τουρνουά -που έχει καταγράψει και μία ασίστ- αλλά και στην πορεία της σεζόν.

Ζορζίνιο: Έκλεψε για πολλούς λόγους την παράσταση κόντρα στην Τσέλσι

Ο Ζορζίνιο είχε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του για αρκετούς λόγους. Δεν ήταν μόνο οι μάχες που έδωσε απέναντι στους παίκτες της Τσέλσι στον χώρο του κέντρου, όπου τις πιο πολλές φορές βγήκε νικητής.

Ήταν και ότι μετά το τέλος της αναμέτρησης, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, πανηγύριζε έξαλλα τα γκολ της Φλαμένγκο, δείχνοντας πόσο πολύ έχει ήδη δεθεί μαζί της. Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπήρξε και επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής της Τσέλσι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων 2025
Exit mobile version