Η Άρσεναλ είναι δεδομένο πως θέλει να κάνει μια μεταγραφική-κίνηση που θα είναι… ικανή να κάνει την διαφορά. Στόχος του Αρτέτα είναι να έρθει στο Λονδίνο ένας ποδοσφαιριστής που θα ηγηθεί και θα βοηθήσει στα μέγιστα για να έρθει ο τίτλος της Premier League στο Emirates.
Είναι γνωστό πως η Άρσεναλ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Ροντρίγκο, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως έχει χάσει την θέση του βασικού.
Οι Λονδρέζοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν αυτήν την δυσαρέσκεια του… όμως όταν έμαθαν για τις οικονομικές του απαιτήσεις, έκαναν πίσω!
Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η AS, η Άρσεναλ προσπάθησε να έρθει σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ο Ροντρίγκο ζήτησε από τους “κανονιέρηδες” συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα ανέρχονται στα 10.2 εκατ. ευρώ!
Αμέσως η Άρσεναλ… διέκοψε κάθε συζήτηση με την πλευρά του Ροντρίγκο, θεωρώντας πως το ποσό που ζητάει είναι κάτι παραπάνω από “τρελό” και ανεξήγητο.
Έτσι όλα δείχνουν πλέον πως ο Βραζιλιάνος θα παραμείνει στο Μπερναμπέου και τη Ρεάλ Μαδρίτης.
🚨 Arsenal’s move for Real Madrid winger Rodrygo has hit a stumbling block because of the Brazilian’s wage demands of £10.2m-a-year.
(Source: AS) pic.twitter.com/zIvUrryeKe
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) June 22, 2025
Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
