Ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ είναι ένα από τα πρόσωπα του καλοκαιριού. Η μεταγραφή του από τη Λίβερπουλ στη Ρεάλ Μαδρίτης σήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Κυρίως από αρκετά μεγάλη μερίδα του αγγλικού κοινού. Πολλοί ήταν αυτοί που δεν κατάλαβαν τον ή τους λόγους που οδήγησαν τον Άγγλο μπακ σε αυτή την απόφαση.
Γι’ αυτό τον λόγο και δεν δίστασαν να τον γιουχάρουν όταν είχαν την ευκαιρία. Εκείνος, όμως, πέρα από το ματς με την Αλ Χιλάλ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, έχει ξεκινήσει αρκετά καλά την καριέρα του στην ισπανική ομάδα. Μάλιστα, έχει προλάβει ήδη να χαρίσει δύο ασίστ στους συμπαίκτες του. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν δεν θα παίξει στον ημιτελικό με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Διάβασε επίσης: Αυτές είναι οι πιθανές 11αδες του αγώνα μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρί
Ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ είναι και πάλι τραυματίας! Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «Cope» ο Άγγλος αμυντικός δεν προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι, λοιπόν, η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ευρώπης είναι πολύ δύσκολο, παρά το γεγονός ότι εκείνος δηλώνει και δείχνει πρόθυμος.
Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ: Μικρό το κακό, όπως και να ‘χει
Η αλήθεια είναι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι από εκείνες τις ομάδες, όπου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, δεν είχε πολλές απώλειες ή σοβαρούς τραυματισμούς. Δεν πρέπει να ξεχνάμε το περιστατικό του Τζαμάλ Μουζιάλα στην αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν και τη ζημιά που έπαθε.
Πέρα από τον Κιλιάν Μπαπέ και τα μικρά προβλήματα που είχε η «βασίλισσα» δεν αντιμετώπισε άλλα θέματα. Οπότε το… κακό με τον Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ δεν φαίνεται να είναι κάτι σημαντικό, ούτε θα τον αφήσει εκτός αγώνων για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Σίγουρα το timing δεν ήταν και το καλύτερο, πόσο μάλλον δε, πριν από ένα τόσο δύσκολο και καθοριστικό ματς.
Ωστόσο, ο νεαρός μπακ αναμένεται να μπει και πάλι σε κανονικό μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Τσάμπι Αλόνσο έχει αρκετές άλλες επιλογές στα χέρια του, οπότε δεν αποκλείεται να βγάλει και για εκείνες κάποιο συμπέρασμα! Θα το μάθουμε άμεσα. Θα το δούμε στο παιχνίδι με την Παρί.
Αλλά και μέσα στην αγωνιστική σεζόν που ξεκίνησε. Ο Βάσκος έχει δείξει τι μπορεί να κάνει. Να δούμε αν θα συνεχίσει το καλό του σερί. Ειδικά με μία ομάδα σαν αυτή του Λουίς Ενρίκε. Μία αναμέτρηση που θα τα έχει όλα!
🚨🚨💣 BREAKING: Trent Alexander-Arnold suffered a setback in training yesterday and could MISS PSG match. @miguelitocope pic.twitter.com/rYL39wzSYU
— Madrid Zone (@theMadridZone) July 9, 2025
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
