Η Άρσεναλ προς το παρόν έχει κάνει μερικές και σημαντικές μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, για τους Λονδρέζους τα μεγάλα τεστ είναι μπροστά τους: όπως η απόκτηση ενός σέντερ φορ ή ενός αριστερού εξτρέμ. Κινήσεις που αν και εφόσον γίνουν θα κοστίσουν πολλά εκατομμύρια λίρες.
Όπως γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό και κατανοητό οι άνθρωποι της ομάδας δεν θέλουν μόνο να αγοράσουν παίκτες. Αλλά πρέπει και να πουλήσουν. Όλα δείχνουν πως ο πρώτος που θα… κουνήσει μαντήλι είναι ο Λεάντρο Τροσάρ. Ο Βέλγος ήταν ένα από τα μέλη της ομάδας του Μίκελ Αρτέτα που ήταν μεταξύ πάγκου και βασικού σχήματος από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Βόρειο Λονδίνο.
Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ ο έμπειρος εξτρέμ έχει δώσει ήδη τα χέρια με τη Φενερμπαχτσέ, αφού η πρόταση που του έχει γίνει είναι πολύ καλή σε κάθε επίπεδο. Το μόνο που απομένει, ώστε να ολοκληρωθεί το deal είναι να τα βρουν και οι δύο σύλλογοι. Κάτι που μάλλον θα συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες με την Άρσεναλ να βάζει στα ταμεία της κοντά στα 20 εκατομμύρια λίρες! Όχι και άσχημα εδώ που τα λέμε.
Arsenal are willing to let Leandro Trossard leave after he agreed personal terms with Fenerbahce. The Turkish side have offered the Belgian a 3-year deal but have not agreed a transfer fee – Arsenal are likely to want about £20m
More from @garyjacob 🔽https://t.co/WObCoeYEOM pic.twitter.com/pg3QqLdBbW
— Times Sport (@TimesSport) July 10, 2025
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
