Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει την προετοιμασία της για την νέα σεζόν και ο Χάνσι Φλικ έχει «δείξει» με το “καλημέρα” ποιους παίκτες υπολογίζει και ποιους δεν υπολογίζει ενόψει της ερχόμενης χρονιάς.
Ο κόουτς των Καταλανών έχει ήδη ενημερώσει τον Μαρκ Τερ Στέγκεν πως ΔΕΝ υπολογίζεται και θα είναι τρίτος την ιεραρχία των γκολκίπερ, πίσω από τους Ζοάν Γκαρσία και Σέζνι. Παρόλα αυτά ο Γερμανός τερματοφύλακας «κάθεται» πάνω στο συμβόλαιο του και δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από την Βαρκελώνη.
Αυτό έχει φέρει δυσαρέσκεια στις τάξεις της Μπαρτσελόνα και ο Χάνφι Σλικ… τιμωρεί τον Μαρκ Τερ Στέγκεν
Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Συγκεκριμένα, ο Τερ ΣΤέγκεν συνεχίζει να προπονείται μόνος του για δεύτερη σερί μέρα της προετοιμασίας της Μπαρτσελόνα.
Παρέμεινε στο γυμναστήριο και έμεινε εκτός ομάδας, με την ομάδα να διαρρέει πως ο Γερμανός τερματοφύλακας έχει μερικά «προβλήματα φυσικής κατάστασης», κάτι που όμως χρησιμοποιείται ως δικαιολογία, όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Ισπανίας.
Οι Καταλανοί συνεχίζουν να πιέζουν τον Γερμανό σταρ για να αποχωρήσει από το ρόστερ και του ξεκαθαρίζουν πως δεν θα κάνει προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.
❗️ Ter Stegen, continued training alone for the second consecutive day of the 2025–26 preseason.
He remained in the gym once again, doing exercises away from the team due to some ‘physical issues’.
Via (🔵): @Aparicio_L [md] https://t.co/pEEWUbbXrd pic.twitter.com/2i3UaI3SiX
— Barça Buzz (@Barca_Buzz) July 15, 2025
Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
