Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Άστον Βίλα κάνει… χοντρή πλάκα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Home Page

Η Άστον Βίλα κάνει… χοντρή πλάκα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δύο παίκτες που αγωνίζονται εδώ και χρόνια στην Άστον Βίλα φαίνεται πως θέλει καλά - καλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

24.07.2025 | 20:44

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκαθαρίσει τις προτεραιότητές της στο μεταγραφικό παζάρι: θέλει έναν επιθετικό και έναν τερματοφύλακα. Μετά την ολοκλήρωση της αλλαγής προπονητή, η διοίκηση μαζί με το τεχνικό επιτελείο έχει ξεκινήσει να χαράζει τη στρατηγική ενίσχυσης ενόψει της νέας σεζόν.

Στη θέση του φορ, το όνομα του Όλι Γουότκινς είχε ακουστεί δυνατά τις τελευταίες εβδομάδες. Ωστόσο, η Άστον Βίλα δεν δείχνει διατεθειμένη να τον παραχωρήσει. Ο Άγγλος επιθετικός αποτελεί βασικό κομμάτι του πλάνου του Ουνάι Έμερι και η διοίκηση της ομάδας από το Μπέρμιγχαμ δεν εξετάζει κανένα σενάριο αποχώρησής του, τουλάχιστον για φέτος.

Παράλληλα, η περίπτωση του Εμιλιάνο Μαρτίνες έχει επανέλθει στο προσκήνιο για την εστία. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή φέρεται να έχει το “πακέτο” που αναζητούν οι “Κόκκινοι Διάβολοι”, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν υπάρχει ακόμα “πράσινο φως” για δανεισμό, ενώ η Βίλα δείχνει απρόθυμη να συζητήσει την αποχώρησή του με οποιονδήποτε τρόπο.

Αυτό σημαίνει πως η Γιουνάιτεντ θα πρέπει είτε να αναθεωρήσει τις βασικές της επιλογές, είτε να πιέσει μέσω οικονομικών όρων για να φέρει κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις πιο κοντά.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το φετινό καλοκαίρι δεν πρόκειται να περάσει ήρεμα στο Ολντ Τράφορντ…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version