Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε μερικές σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις και σίγουρα μια εξ αυτών είναι και αυτή του Άλβαρο Καρέρας, ο οποίος έρχεται στη Μαδρίτη για να πάρει θέση βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Αυτό σημαίνει φυσικά πως το έργο του άλλοτε βασικού και αναντικατάστατου, Φερλάντ Μεντί, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Ο 30χρονος σταρ έχει ενημερωθεί πως πλέον θα βλέπει τα περισσότερα ματς από τον πάγκο, καθώς ο Καρέρας έχει πάρει την φανέλα βασικού… σπίτι του.
Ο Φερλάντ Μεντί αντιμετωπίζει εδώ και μήνες ένα αγωνιστικό πρόβλημα που τον έχει κρατήσει εκτός δράσης για αρκετό καιρό και σύμφωνα με την MARCA θα επιστρέψει στις προπονήσεις στα μέσα του Σεπτέμβρη.
Στη Ρεάλ Μαδρίτης εξέταζαν το ενδεχόμενο αποχώρησης του, όμως ο Μεντί… είναι ανένδοτος και έχει πεισμώσει
Όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Ισπανίας, στόχος του Γάλλου μπακ είναι να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να πείσει τον Τσάμπι Αλόνσο πως είναι εκείνος που αξίζει μια θέση στο βασικό σχήμα των Μαδριλένων.
Το συμβόλαιο του έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2030 και μετά τα τελευταία δημοσιεύματα φαίνεται πως «παγώνει» το ζήτημα με την αποχώρηση του.
🚨 Ferland Mendy has a plan.
He is working not only to return to team training at the earliest, but also to stay at Real Madrid despite the rumors about a possible departure after the arrival of Alvaro Carreras this summer. @marca pic.twitter.com/z2rPfpUI14
— Madrid Zone (@theMadridZone) July 30, 2025
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
