ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Ανατροπή «μεγατόνων» – Πλέον τον… λατρεύουν όλοι

Ο Μαρκ Τερ Στέγκεν άλλαξε... τα δεδομένα και πλέον «επιστρέφει» ως ο μεγάλος αρχηγός της Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Ανατροπή «μεγατόνων» – Πλέον τον… λατρεύουν όλοι

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται ακόμα σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και δεν έχει καταφέρει να εγγράψει όλες τις νέες μεταγραφές στην La Liga.

Τις περασμένες μέρες υπήρξε μεγάλη ένταση με το θέμα του Μαρκ Τερ Στέγκεν, ο οποίος έβαζε πολλά εμπόδια στον σύλλογο…

Παρόλα αυτά τα δεδομένα άλλαξαν και από φευγάτος έγινε ξανά αγαπητός σε όλους στη Μπαρτσελόνα, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ομάδας, Ζοάν Λαπόρτα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

  • Για την αποχώρηση του Ινίγκο Μαρτίνεζ

«Όπως έχει ήδη πει ο Ντέκο, είχαμε πέντε κεντρικούς αμυντικούς και κάποιους άλλους που θα μπορούσαν επίσης να παίξουν σε αυτή τη θέση, οπότε ένας έπρεπε να φύγει. Οι συνθήκες προέκυψαν με τον Ινίγκο και εδώ, ειλικρινά, λόγια ευγνωμοσύνης, επειδή την περασμένη σεζόν ο Ινίγκο ήταν εξαιρετικός και νομίζω ότι θα ήθελε να μείνει άλλη μια σεζόν.Αλλά φυσικά, είναι 34 ετών και αυτού του είδους η ευκαιρία συνήθως έρχεται μόνο μία φορά στην καριέρα σου.

Οπότε, αυτό που του εύχομαι είναι να πάνε όλα καλά εκεί, να πάνε τα πράγματα πολύ καλά.»

  • Ο Λαπόρτα για τον Τερ Στέγκεν και την ομιλία του 

«Μου άρεσε πολύ, επειδή ο Μαρκ είναι εδώ 11 χρόνια, αν δεν κάνω λάθος, 11 σεζόν στην Μπάρτσα, έχει κερδίσει Ευρωπαϊκά Κύπελλα, Τσάμπιονς Λιγκ, ατομικά βραβεία και εκτός από εξαιρετικός παίκτης και τερματοφύλακας, είναι και εξαιρετικός άνθρωπος. Υπό αυτή την έννοια, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανέλαβε ξανά τον ρόλο του ως αρχηγός».

Ναι, ναι, ας κοιτάξουμε μπροστά. Ο Μαρκ-Αντρέ είναι ο αρχηγός μας. Νομίζω ότι ήταν εξαιρετικός. Ό,τι υπήρχε έχει ήδη διευθετηθεί και είπε αυτά τα λόγια, τα οποία πιστεύω ότι ήταν ειλικρινή, και επιπλέον, νομίζω ότι οι οπαδοί, τα μέλη και οι οπαδοί της Μπάρτσα χρειάζονταν να δουν τον αρχηγό να ηγείται».

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ