Ο Αρμάντ Ντουπλάντις απέδειξε για ακόμη μία φορά στην θρυλική του καριέρα πως ταβάνι του είναι μόνο ο… ουρανός! Ο Σουηδός σούπερ σταρ του επί κοντώ έγραψε ιστορία το βράδυ της Τρίτης (12/08) στο διεθνές μίτινγκ της Βουδαπέστης, καθώς έσπασε για 13η φορά το Παγκόσμιο ρεκόρ με άλμα στα 6,29μ.!
Ο 25χρονος Ολυμπιονίκης ξέσπασε σε πανηγυρισμούς αμέσως μετά το ιστορικό του άλμα, με τον Εμμανουήλ Καραλή που τερμάτισε δεύτερος, να σπεύδει πρώτος να τον συγχαρεί και να πανηγυρίσει μαζί του, σηκώνοντάς τον στα χέρια! Οι δυο τους διατηρούν εξαιρετικές φιλικές σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια από όταν αγωνιζόντουσαν στις μικρές ηλιακές ομάδες.
Το μαγικό άλμα του Ντουμπλάντις και τα πανηγύρια με τον Καραλή
MONDO DUPLANTIS BREAKS THE POLE VAULT WORLD RECORD FOR THE 13TH TIME IN HIS CAREER.
CLEARS 6.29 METERS.
BRILLIANT.pic.twitter.com/t0gdmRO1yP
— Chris Chavez (@ChrisChavez) August 12, 2025
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
