H πρεμιέρα της Premier League μας επεφύλασσε ματσάρα στο Άνφιλντ. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας Λίβερπουλ υποδέχθηκε στην έδρα της την μαχητική Μπόρνμουθ και μας χάρισε ένα παιχνίδι με ανατροπές και έξι γκολ. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Άρνε Σλοτ, χάρις τα τέρματα των Φεντερίκο Κιέζα και Μοχάμεντ Σαλάχ στο φινάλε.
Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο σκορ χάρις το τέρμα του Ουγκό Εκιτικέ στο 37′. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «Κόκκινοι» βρήκαν γρήγορα και δεύτερο τέρμα. Στο 49′ ο Χάκπο με όμορφο τρόπο έκανε το 2-0 και εκεί οι οπαδοί της Λίβερπουλ πίστεψαν σε μια εύκολη νίκη. Η Μπόρνμουθ όμως δεν είχε καταθέσει τα όπλα. Ο Σεμένιο «πυροβόλησε» δις στο 64′ και στο 76′ και έκανε το 2-0… 2-2. Οι γηπεδούχοι αγχώθηκαν, είδαν τη… γκέλα να έρχεται όμως τελικά βρήκαν τις λύσεις. Κιέζα στο 87′ και Σαλάχ στο 90+3′ έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του Άρνε Σλοτ.
Δείτε πως:
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
