Συνήθως η Μπενφίκα είναι αυτή που αγοράζει πολύ φθηνά και πουλάει πολύ ακριβά. Στις περισσότερες των περιπτώσεων αυτό συμβαίνει με τους «Αετούς» της Λισαβόνας. Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις και η παρακάτω είναι μια από αυτές. Η πορτογαλική ομάδα βιώνει τον ανταγωνισμό από τη συμπολίτισσα Σπόρτινγκ. Τα «Λιοντάρια» τα τελευταία χρόνια φέρουν τις περισσότερες διακρίσεις σε σχέση με Μπενφίκα και Πόρτο στην Ιβηρική.
Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Για να καλυφθεί το… χαμένο έδαφος χρειάζονται κάποιες υπερβάσεις και η διοίκηση των «Αετών» είναι πρόθυμη να τις κάνει. Όπως αυτή με τον ποδοσφαιριστή της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Γκιόργκι Σουντάκοφ!
Διάβασε επίσης: Ο Μπέτο της Έβερτον χάρισε αναμνήσεις σε δύο πιτσιρίκια (vid)
Κυνηγάει Σουντάκοφ η Μπενφίκα
Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής «Record», οι «αετοί της Λισαβόνας» προσφέρουν 30 εκατ. ευρώ (μαζί με μερικά ακόμα ως μπόνους επίτευξης συγκεκριμένων στόχων και ποσοστό μεταπώλησης) στη Σαχτάρ, στην προσπάθειά τους να εντάξουν στο ρόστερ τους τον Γκιόργκι Σουντάκοφ!
Στα 22 του, ο νεαρός μεσοεπιθετικός θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ουκρανικού ποδοσφαίρου, έχοντας εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του για τη Σαχτάρ στις πρόσφατες σεζόν.
Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί, αυτή η μεταγραφή θα είναι μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία της Μπενφίκα, αφού μεγαλύτερο ποσό είχε δοθεί μόνο για τον Έντσο Φερνάντες (44 εκατ. ευρώ από Ρίβερ Πλέιτ) και Ντάρβιν Νούνιες (34 εκατ. από Αλμερία).
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας