Ο Λίο Μέσι φαίνεται πως έδωσε το τελευταίο του εντός έδρας ματς με την φανέλα της εθνικής Αργεντινής, με τον GOAT του ποδοσφαίρου να σκοράρει δις και να δακρύζει στο νικηφόρο ματς κόντρα στη Βενεζουέλα.
Κανείς δεν γνωρίζει για το αν ο Μέσι δώσει το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, κάτι που άφησε να εννοηθεί και ο ίδιος με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς.
Ο Αργεντινός σταρ ξεκαθάρισε πως η λογική λέει πως δεν θα μπορέσει να βοηθήσει και άλλο της εθνική του ομάδα…
Τα όσα δήλωσε ο Μέσι:
«Όπως είπα και πριν για το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν νομίζω ότι θα παίξω άλλο… Λόγω της ηλικίας μου, το πιο λογικό είναι ότι δεν θα τα καταφέρω. Αλλά, είμαστε σχεδόν εκεί, οπότε είμαι ενθουσιασμένος και έχω κίνητρο να παίξω. Όπως λέω πάντα, προχωράω μέρα με τη μέρα, αγώνα με τον αγώνα. Αυτό είναι, το παίρνω μέρα με τη μέρα, βασιζόμενος στο πώς νιώθω.
«Μέρα με τη μέρα προσπαθώ να νιώθω καλά και πάνω απ’ όλα, να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου. Όταν νιώθω καλά, το απολαμβάνω, αλλά όταν δεν νιώθω, ειλικρινά, δεν περνάω καλά, οπότε προτιμώ να μην είμαι εκεί αν δεν νιώθω καλά. Οπότε θα δούμε. Δεν έχω πάρει απόφαση για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
«Αγώνα με τον αγώνα, θα τελειώσω τη σεζόν, μετά θα έχω preseason και θα απομείνουν έξι μήνες. Οπότε θα δούμε πώς νιώθω. Ας ελπίσουμε ότι θα έχω μια καλή preseason το 2026 και θα τελειώσω καλά αυτή τη σεζόν του MLS και μετά θα αποφασίσω.»
🚨🚨 Leo Messi: “Same as I said before about the World Cup that I don’t think I’ll play another…Because of my age, the most logical thing is that I won’t make it. But well, we’re almost there so I’m excited and motivated to play it. Like I always say, I go day by day, match by… pic.twitter.com/eNO0I0TBLi
— All About Argentina 🛎🇦🇷 (@AlbicelesteTalk) September 5, 2025
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
