Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αλόνσο επιβεβαίωσε την μεγάλη επιστροφή
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αλόνσο επιβεβαίωσε την μεγάλη επιστροφή

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκαθάρισε πως περιμένει πως και πως την επιστροφή του Μπέλινγκχαμ

12.09.2025 | 16:30

Η Ρεάλ Μαδρίτης προετοιμάζεται για την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση και μετά την διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, η Λα Λίγκα ξεκινάει εκ νέου, με την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο να αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ εκτός έδρας, σε ένα αν μη τι άλλο απαιτητικό παιχνίδι.

Στην συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, αποκάλυψε πως ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ αναμένεται να επιστρέψει σε… χρόνο ρεκόρ και πολύ πιο σύντομα από όσο περίμεναν όλοι στη Μαδρίτη.

Οι δηλώσεις του Τσάμπι Αλόνσο

  • Για τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ

« Θέλω να είμαι αισιόδοξος, ελπίζω να επιστρέψει πριν από τον Οκτώβριο. Τον περιμένουμε».

  • Για τις επιλογές στην θέση του δεξιού μπακ

«Τρεντ και Καρβαχάλ; Είμαστε τυχεροί γιατί υπάρχει υγιής ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα μας. Ο Τρεντ και ο Ντάνι είναι πολύ δραστήριοι, στην προπόνηση, τους δοκιμάσαμε και σε διαφορετικούς ρόλους… όποιος το αξίζει θα παίξει».

  • Για τον Μπαπέ

«Ο Κιλιάν Εμπαπέ ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης; Βρίσκεται σε καλή στιγμή. Είναι θεμελιώδης για εμάς».

  • Για την διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων και το αγωνιστικό του πλάνο

«Οι Βινίσιους, Εμπαπέ και Ροντρίγκο μπορούν να ξεκινήσουν μαζί.  Ναι, μπορούν να παίξουν μαζί. Εξαρτάται από το παιχνίδι και από το ποιους άλλους παίκτες θα αποφασίσουμε να χρησιμοποιήσουμε».

«Αυτό το διάλειμμα ήταν θετικό. Όλοι οι παίκτες είναι υγιείς. Έχουμε προπονηθεί με πολλούς παίκτες, περισσότερους από το αναμενόμενο».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version