Σήμερα είναι η πρώτη δύσκολη αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης για τη φετινή σεζόν! Σε λίγη ώρα η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Ανοέτα. Μια κλασική συνάντηση του ισπανικού ποδοσφαίρου. Τα ταξίδια στη Χώρα των Βάσκων είναι πάντοτε σημαντικά για τους Μαδριλένους. Έτσι και το σημερινό.
Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας
Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο παρουσιάζεται έτοιμη λίγο πριν τη σέντρα. Μαζί της στην αποστολή και ο πρόεδρος της «Βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο ισχυρός άνδρας του μαδριλένικου συλλόγου δηλώνει «παρών» στη δύσκολη αναμέτρηση της ομάδας του. Οι παίκτες του Αλόνσο χαιρετίζουν την παρουσία του στο Ανοέτα. Είναι γνωστό πως ο Πέρεθ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με όλα τα αστέρια της Ρεάλ. Χαρακτηριστική παρακάτω φωτογραφία για τους δεσμούς που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε διοίκηση και παίκτες!
Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης αγαπούν τον Φλορεντίνο Πέρεθ
🤍 President Florentino Perez visited the team ahead of today’s game. pic.twitter.com/V5a6HrtRRF
— Madrid Zone (@theMadridZone) September 13, 2025
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας