ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Champions League

Ολυμπιακός – Πάφος: Η επικρατέστερη ενδεκάδα των «Ερυθρόλευκων»

Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού στη League Phase του Champions League.

Ολυμπιακός – Πάφος: Η επικρατέστερη ενδεκάδα των «Ερυθρόλευκων»

Επιστροφή στα αστέρια του Champions League για τον Ολυμπιακό! Επιστροφή στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οι «Ερυθρόλευκοι» βρίσκονται ξανά ανάμεσα στους κορυφαίους συμμετέχοντας στη League Phase του Champions League. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει όσο τίποτα η ομάδα του να ξεκινήσει αυτή τη διαδρομή με νίκη. Απέναντί τους στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκοι» θα βρουν την έκπληξη της διοργάνωσης, την κυπριακή Πάφο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στον Πειραιά όλοι απόψε (19:45) πιστεύουν σε νίκη του Ολυμπιακού. Θέλουν να δουν τους «ερυθρόλευκους» να ξεκινούν με «τρίποντο» το ταξίδι. Να εκμεταλλεύονται την έδρα τους, η οποία αναμένεται «καυτή» με περισσότερους από 30.000 οπαδούς. Αγωνιστικά, ο τεχνικός των Πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, παρουσιάζεται έτοιμος για τη μάχη με τους Κύπριους.

Τα αγωνιστικά νέα του Ολυμπιακού

Ο Βάσκος τεχνικός δεν υπολογίζει στους Ζέλσον Μάρτινς και Ρόμαν Γιάρεμτσουκ. Ο πρώτος πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου από νωρίς στο ματς πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό, ενώ ο δεύτερος βρίσκεται στην πατρίδα του προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στη γάμπα που τον ταλαιπωρεί από την προετοιμασία.

Επίσης, δεν έχει στη διάθεσή του τον Κωνσταντή Τζολάκη, λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι με την Μπόντο Γκλιμτ για τη φάση των 16 του περσινού Europa League. Αντίθετα ο Βάσκος τεχνικός υπολογίζει κανονικά τον Ροντινέι, αλλά ο Βραζιλιάνος προπονήθηκε μόλις χθες (16.09.2025).

Η “σταχτοπούτα” της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, Πάφος, έρχεται στην Αθήνα με πολλά γνώριμα πρόσωπα. Συγκεκριμένα στο ρόστερ βρίσκονται οι Μιχαήλ, Πηλέας, Μπρόυνο, Πέπε, ενώ φυσικά ξεχωρίζει το όνομα του Νταβίντ Λουίζ. Ο Τάνκοβιτς αποχώρησε προ ημερών και πήγε στην Ομόνοια, με την Πάφο να χάνει έναν κομβικό ποδοσφαιριστή της. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένεται να εμπιστευθεί την πετυχημένη “συνταγή”, την οποία ακολουθεί ανεξαρτήτως αντιπάλου, με το πρέσινγκ ψηλά και την ένταση να αποτελεί σημείο αναφοράς.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια. Ο Πιρόλα θα επιστρέψει στην ερυθρόλευκη ενδεκάδα, στο πλευρό του Παναγιώτη Ρέτσου, ενώ οι πλάγιοι μπακ θα είναι ο Ορτέγκα και ο Κοστίνια. Ο Σαντιάγκο Έσε θα πάρει θέση στη μεσαία γραμμή (δείχνει να έχει το προβάδισμα, έναντι του Μουζακίτη), έχοντας στο πλευρό του όπως όλα δείχνουν τον Ντάνι Γκαρθία. Από τη στιγμή που έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ο Ροντινέι αναμένεται να πάρει θέση στο δεξί άκρο. Για το άλλο άκρο της επίθεσης, ο Ντάνιελ Ποντένσε μοιάζει να έχει το προβάδισμα απέναντι στον Γκάμπριελ Στρεφέτσα.

Οι Τσικίνιο και Ελ Κααμπί θα πάρουν φανέλα βασικού στην επίθεση των “ερυθρόλευκων”. Θέση πάντως στο αρχικό σχήμα διεκδικούν τόσο ο Ταρέμι όσο και ο Πνευμονίδης. Πάντως, αιχμή του δόρατος για τους νταμπλούχους Ελλάδος θα αποτελέσει ασφαλώς ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος προέρχεται από σεζόν με 27 γκολ σε 44 αγώνες.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης – Κοστίνια, Ρέτσος, Πιρόλα, Ορτέγκα – Γκαρθία, Έσε – Ροντινέι, Τσικίνιο, Ποντένσε – Ελ Κααμπί.

Πάφος (Καρσέδο): Μιχαήλ – Μπρούνο, Λούκασεν, Γκόλνταρ, Πηλέας – Πεπέ, Σούνιτς – Κορέια, Ντράγκομιρ, Όρσιτς – Σίλβα.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Ρουμάνος Ίστβαν Κόβατς.

Το καλεντάρι του Ολυμπιακού στη League Phase

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2025: Ολυμπιακός – Πάφος (19:45)

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2025: Άρσεναλ – Ολυμπιακός (22:00)

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2025: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός (19:45)

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2025: Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν (22:00)

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2025: Ολυμπιακός – Ρεάλ (22:00)

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2025: Καϊράτ Αλμάτι – Ολυμπιακός (17:30)

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026: Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν (22:00)

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026: Άγιαξ – Ολυμπιακός (22:00)

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ