Η Μπαρτσελόνα έκανε μια σπουδαία εμφάνιση και πήρε ένα τεράστιο «διπλό» στην Αγγλία, επικρατώντας με 2-1 εκτός έδρας της Νιούκαστλ, έχοντας ως κορυφαίο τον Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος σκόραρε δύο γκολ, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.
Σίγουρα, η κορυφαία του εμφάνιση με την φανέλα της Μπαρτσελόνα μέχρι στιγμής, με τον Ράσφορντ να δηλώνει μετά το τέλος της αναμέτρησης πως στόχος του είναι να παραμείνει για όσο το δυνατόν περισσότερο στην Βαρκελώνη, αποθεώνοντας τον Χάνσι Φλικ.
Τα όσα δήλωσε ο Μάρκους Ράσφορντ
«Θέλω να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο στην Μπαρτσελόνα. Πρέπει να επικεντρωθώ στο να κάνω τη δουλειά μου, να βοηθάω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ».
«Νιώθω την αυτοπεποίθηση που μου έχει δώσει ο Φλικ. Ήξερα ότι ήταν εξαιρετικός πριν υπογράψω, αλλά η συνεργασία μαζί του είναι πραγματική ευχαρίστηση».
🚨 Rashford on his future: “I want to stay as long as possible at Barcelona. I have to focus on doing my job, helping the team in any way I can”.
“I can feel the confidence that Flick has given me. I knew he was great before I signed, but working with him is a real pleasure”. pic.twitter.com/8zMwW2ZUgQ
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 19, 2025
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας