Ούτε που ίδρωσαν οι παίκτες του Χάνσι Φλικ! Η Μπαρτσελόνα έπαιξε τόσο όσο στον αποψινό αγώνα κόντρα στη Χετάφε. Επικράτησε εύκολα με 3-0 των Μαδριλένων και βρέθηκαν ξανά στη 2η θέση της La Liga, στο -2 από τη κορυφή της βαθμολογίας και την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Δύο γκολ ο Φεράν Τόρες, ένα ο Ντάνι Όλμο.
Το ματς
Το φορτωμένο πρόγραμμα συνεχίζεται για την Μπαρτσελόνα. Μετά την ιδανική πρεμιέρα στη League Phase του Champions League (νίκη με 2-1 επί της Νιούκαστλ), η επιστροφή στη La Liga την έφερε αντιμέτωπη με τη Χετάφε. Οι Μαδριλένοι ήξεραν πως μπροστά τους είχαν μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Μια αντίπαλο που δε χαρίζεται και που βρίσκει τρόπο να… σκοτώσει όποιον βρει μπροστά της.
Έτσι και σήμερα! Οι «μπλαουγκράνα» δε θάμπωσαν με την εμφάνισή τους. Έκαναν όμως αυτά που έπρεπε για να πανηγυρίσουν άλλη μια νίκη. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-0 στο σκορ. Δύο γκολ από τον Φεράν Τόρες έκαναν τη διαφορά. Το πρώτο στο 15′ με τον Ισπανό να ολοκληρώνει σωστά μια άψογη ομαδική συνεργασία. Το δεύτερο στο 34′ με τον Τόρες να καθαρίζει ιδανικά την αντεπίθεση της ομάδας του. Με αυτό το σκορ οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Η ομάδα του Χάνσι Φλικ κατέβασε ταχύτητα και προσπάθησε να διαχειριστεί χρόνο και κούραση. Ο Χάνσι Φλικ σταδιακά έφερε νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του προκειμένου να έρθουν νέες ιδέες στο χορτάρι. Στο 62′ ο Ράσφορντ βρέθηκε στο… κουτί. Πάσαρε στον Ντάνι Όλμο και αυτός έγραψε το 3-0. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε. Τελικό αποτέλεσμα, 3-0!
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας