Η Μάντσεστερ Σίτι προετοιμάζεται για το μεγάλο ματς κόντρα στην Άρσεναλ και ο Ρόντρι μιλώντας σε ΜΜΕ της Αγγλίας, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα.
Ο μέσος των «πολιτών» ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως η Σίτι θέλει να πάρει μια μικρή… εκδίκηση από τους Λονδρέζους, καθώς το περσινό 5-1 δεν το έχει ξεχάσει κανείς παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ παράλληλα τόνισε πως Λίβερπουλ και Άρσεναλ είναι τα φαβορί για τον φετινό τίτλο της Premier League.
Τα όσα είπε ο Ρόντρι:
«Έχουμε ένα μικρό [αίσθημα] εκδίκησης για την Άρσεναλ επειδή βρισκόμασταν σε μια κακή στιγμή και το εκμεταλλεύτηκαν [στη νίκη τους με 5-1 την περασμένη σεζόν]. Θέλουμε να τους κάνουμε να νιώσουν ότι δεν είμαστε ξανά αυτή η ομάδα και θα αγωνιστούμε και θα προσπαθήσουμε να τους νικήσουμε στην έδρα τους…»
Αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι η Λίβερπουλ και η Άρσεναλ είναι λίγο φαβορί [για τον τίτλο] από ό,τι έχουν κάνει στο παρελθόν. Αλλά ακόμα δεν νομίζω ότι ξέρουν τι είμαστε σε θέση να κάνουμε, οπότε αυτό είναι ένα καλό σημείο για εμάς. Θέλουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο και ας μιλήσουμε τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο και ας δούμε αν μπορούμε να το ανεβάσουμε…”
Rodri: “We have a bit of [a feeling of] revenge for Arsenal because we were in a bad moment and they took advantage of that [in their 5-1 win last season]. We want to make them feel we’re not that team again, and we’re going to compete and try to beat them in their home…”… pic.twitter.com/mudJWdxpLa
— City Xtra (@City_Xtra) September 21, 2025
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας