Η Ρόμα συνεχίζει με νίκη την πορεία της στο ξεκίνημα της σεζόν στη Serie A. Οι «Τζιαλορόσι» αν και δυσκολεύτηκαν έκαναν τη δουλειά απέναντι στην Ελλάς Βερόνα. Οι γηπεδούχοι βρήκαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο 45λεπτο ήταν ο Ντόβμπικ, στο δεύτερο ο Σουλέ. Η Βερόνα πάλεψε, δημιούργησε αρκετές καλές στιγμές όμως τελικά παραδόθηκε στους Ρωμαίους.
Το ματς
Η φορμαρισμένη Ρόμα φιλοξένησε στο Ολίμπικο την Ελλάς Βερόνα στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Serie A. Οι Ρωμαίοι ήθελαν να συνεχίσουν στα θετικά αποτελέσματα προκειμένου να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Απέναντί τους έβρισκαν το μεσημέρι της Κυριακής μια Ελλάς Βερόνα που την προηγούμενη εβδομάδα έκανε τη ζημιά στη Γιουβέντους παίρνοντας από αυτή τον βαθμό της ισοπαλίας.
Η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι μπήκε δυνατά στο ματς προκειμένου να επιβάλλει τον ρυθμό της στον αντίπαλο. Και τα κατάφερε περίφημα. Μόλις στο 7′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Δράστης ο Αρτέμ Ντόβμπικ. Ο Ουκρανός επιθετικός πέτυχε το παρθενικό του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα με όμορφη κεφαλιά. Στο υπόλοιπο πρώτο μέρος οι Ρωμαίοι εξακολούθησαν να είναι ανώτεροι των αντιπάλων τους χωρίς όμως να κάνουν κάτι το ιδιαίτερο.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα άλλαξε. Η Ελλάς Βερόνα ανέβηκε στο γήπεδο και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και δημιούργησε αρκετές φάσεις. Καμία όμως δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Ρόμα κράτησε ανέπαφη την εστία της και ταυτόχρονα βρήκε το γκολ για να… τελειώσει τον αγώνα. Στο 79′ ο Σουλέ βρέθηκε μέσα στο αντίπαλο κουτί την κατάλληλη στιγμή. Πλάσαρε σωστά και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Με το 2-0 στην… πλάτη τους οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να καταρρέουν ψυχολογικά. Τελικό αποτέλεσμα, 2-0!
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας