Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να έχει πρόβλημα με την ιστορική της έδρα, καθώς το «Καμπ Νου» δεν είναι ακόμα έτοιμο στο 100%, καθώς οι Αρχές ζητάνε… ολοένα και περισσότερες εγγυήσεις από τους Καταλανούς, προκειμένου να υπάρξει οριστική επιστροφή του συλλόγου στην φυσική τους έδρα.
Στη Μπαρτσελόνα ωστόσο υπάρχει έντονος προβληματισμός και δυσαρέσκεια με τα όσα ζητάνε οι Αρχές και η La Liga…
Η διοίκηση της ομάδας και ο Λαπόρτα προσωπικά, θεωρούν πως και με τα τωρινά δεδομένα, η Μπαρτσελόνα θα έπρεπε να παίζει στο ανακαινισμένο «Καμπ Νού».
Μάλιστα, όπως αναφέρει και η ισπανική SPORT, η Μπαρτσελόνα θεωρεί πως αν στην θέση της ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης… τότε θα της είχαν γίνει όλα τα χατίρια!
«Αν ήμασταν η Ρεάλ Μαδρίτης όμως, θα παίζαμε ήδη στο γήπεδο μας», είναι το σχόλιο των ανθρώπων της Μπάρτσα.
Οι προσπάθειες για να είναι έτοιμο το «Καμπ Νου» εντείνονται τις τελευταίες εβδομάδες όμως η καθυστέρηση στις εργασίες και σε ορισμένες αποφάσεις είναι… τεράστια και αδικαιολόγητη.
❗️Barcelona are convinced that the authorities are not being fair in regards to the Camp Nou return.
“If we were Real Madrid, we would already be playing in our stadium”, they say.
— @sport pic.twitter.com/oAldrJXTdG
— Barça Universal (@BarcaUniversal) September 30, 2025
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας