ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Europa League

Προσπάθησε, αλλά λύγισε ο ΠΑΟΚ (vid)

Ο ΠΑΟΚ υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Θέλτα και κάπως έτσι έχασε στο Βίγκο με σκορ 3-1.

Προσπάθησε, αλλά λύγισε ο ΠΑΟΚ (vid)

TO ΜΑΤΣ:

Ο αγώνας ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο για την ελληνική πλευρά, καθώς στο 37’ ο Γιακουμάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από όμορφη συνεργασία με τον Κωνσταντέλια, ανοίγοντας το σκορ και βάζοντας την ομάδα του μπροστά με 0-1. Η χαρά, όμως, δεν κράτησε πολύ, αφού στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, στο 45+2’, ο Ασπάς ισοφάρισε για τους Ισπανούς μετά από ασίστ του Μινγκέθα, στέλνοντας το ματς ισόπαλο στα αποδυτήρια με πολύ ωραία κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιακουμάκης βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο, αυτή τη φορά αρνητικά, καθώς στο 51’ υπέπεσε σε φάουλ που έδωσε την ευκαιρία στους αντιπάλους να κερδίσουν μέτρα. Δύο λεπτά αργότερα, στο 53’, ο Ιγκλέσιας ολοκλήρωσε την ανατροπή, σκοράροντας για το 2-1 μετά από ασίστ του Σβέντμπεργκ. Η ελληνική ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει με αλλαγές στο 61’, ρίχνοντας στο γήπεδο τους Μεϊτέ και Τσάλοφ για φρεσκάρισμα στην επίθεση.

Παρά τις προσπάθειες, η πίεση της αντίπαλης ομάδας ήταν έντονη. Στο 70’ έγιναν μαζεμένες αλλαγές και από τις δύο πλευρές, με τον Ζίβκοβιτς να μπαίνει στη θέση του Ντεσπόντοφ, ενώ ο Ταϊσόν πήρε τη θέση του Καμαρά. Λίγο αργότερα, στο 74’, ο Σβέντμπεργκ με εκπληκτική ενέργεια και εκτέλεση ανέβασε το σκορ στο 3-1, ουσιαστικά «καθαρίζοντας» το ματς για τους Ισπανούς.

Ακολούθησαν ακόμη περισσότερες αλλαγές, με τον Ντουράν και τον Σαραγόσα να περνούν στον αγώνα, ενώ στο 79’ ο Κεντζιόρα μπήκε για να ενισχύσει την άμυνα. Παράλληλα, ο Μορίμπα δέχτηκε προειδοποίηση για σκληρό φάουλ στο 83’. Στα τελευταία λεπτά, οι Ισπανοί διαχειρίστηκαν σωστά το προβάδισμα, με τον Ροντρίγκεζ να μπαίνει για να «κλειδώσει» το κέντρο.

Το τελικό 3-1 αντικατοπτρίζει την εικόνα του δεύτερου μέρους, όπου η ελληνική ομάδα δεν κατάφερε να κρατήσει το ρυθμό, πλήρωσε τα λάθη και την έλλειψη συγκέντρωσης, ενώ η ποιότητα των Ισπανών έκανε τη διαφορά. Μια ήττα που αφήνει προβληματισμό, αλλά και σημαντικά διδάγματα για τη συνέχεια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ