ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H ρήτρα αποδέσμευσης του Σεμένιο, ευκαιρία για τα «αρπακτικά»
Πελέ: Ο Νεϊμάρ συνεχίζει την κληρονομία – Τιμάει τον GOAT του ποδοσφαίρου
Γιοβάνοβιτς: «Ξεκάθαρος ο νέος στόχος της Εθνικής – Κερδίσαμε πολλά ως ομάδα»
Τέσσερις χαφάρες για μια θέση βασικού στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Γκουαρντιόλα: Αρνείται να γίνει ο «ηγέτης» της Μπαρτσελόνα
Ρεάλ Μαδρίτης: «Αδειάζει» τον Γκονζάλο Γκαρσία και τον στέλνει… στην Αγγλία
Μίλαν… έχεις θέμα: «Αν δεν βγούμε στο Champions League, δεν υπογράφω συμβόλαιο»
Αντσελότι: Η τελική απόφαση για Νεϊμάρ και… Παγκόσμιο Κύπελλο
Αποκάλυψη Μπενζεμά: «Τότε θα αποσυρθώ από την ενεργό δράση»
Μπαπέ VS Παρί Σεν Ζερμέν: Θέλει να την διαλύσει – Ζητάει μυθικό ποσό για αποζημίωση!
Μουντιάλ: «Πήραν» την πρόκριση κάνοντας… βουντού – Έξαλλοι στη Νιγηρία (vid)
Επίσημο: Η Μπαρτσελόνα επιστρέφει στο «Καμπ Νου» – Το πρώτο της ματς (pic)
Πόσο αντέχεις να κοιτάξεις την Ντιλέτα Λεότα στα μάτια; (pics)
Μπαρτσελόνα: Το είχε προβλέψει ο Φλικ – Οι δύο ενδεκαδάτοι που προβληματίζουν
Ετοιμάζει βαλίτσες για Premier League ο Μουζακίτης – Οι τέσσερις ομάδες που τον διεκδικούν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Champions League

Αυτό είναι ΠΟΛΥ άσχημο: Δύο παίκτες του Ολυμπιακού στους χειρότερους του Champions League (pic)

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα ήταν καλή. Ωστόσο, κάποιοι παίκτες του δεν... τράβηξαν και τόσο πολύ!

Αυτό είναι ΠΟΛΥ άσχημο: Δύο παίκτες του Ολυμπιακού στους χειρότερους του Champions League (pic)

Στο Champions League το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Ο Ολυμπιακός έπαιξε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες που θα μπορούσε να βρει μπροστά του και να αντιμετωπίσει. Την Μπαρτσελόνα. Η σκληρή και βαριά ήττα με σκορ 6-1 σίγουρα δεν άρεσε σε κανέναν. Ούτε στον κόσμο, ούτε στους παίκτες του συλλόγου.

Ωστόσο, μπορεί να γίνει μεγάλη και σοβαρή κουβέντα πάνω σε ένα πράγμα. Στη διαιτησία της αναμέτρησης. Τα λάθη που έγιναν και που κόστισαν στην ελληνική ομάδα, ώστε να πάρει κάτι παραπάνω από το εν λόγω ματς. Η αλήθεια είναι ότι οι περσινοί πρωταθλητές Ελλάδας μέχρι και εκείνο το σημείο στάθηκαν πολύ καλά στα πόδια τους.

Η γενική εικόνα του Ολυμπιακού στο Champions League ήταν πολύ καλή. Παρόλα αυτά ήταν και μερικοί παίκτες από το σύνολο του Μεντιλίμπαρ που δεν… τράβηξαν. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «SofaScore» που βγάζει βαθμολογίες οι χειρότεροι παίκτες ήταν: ο Κωνσταντίνος Τζολάκης και ο Λορέντσο Πιρόλα. Οι δύο ποδοσφαιριστές πήραν από 4,7 και 5,0 αντίστοιχα και κάπως έτσι μπήκαν στους παίκτες που είχαν τις χειρότερες βαθμολογίες για την τρίτη αγωνιστική.

Champions League: Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μόνο εύκολο δεν είναι

Champions League: Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μόνο εύκολο δεν είναι

Ο Ολυμπιακός στο εκτός έδρας ματς του Champions League κόντρα στην Μπαρτσελόνα δεν είχε πολλές απουσίες. Αλλά αυτές ήταν σημαντικές. Όμως, η συνέχεια για τους πρωταθλητές Ελλάδος μόνο εύκολη δεν είναι. Μιας και θα παίξουν την επόμενη αγωνιστική με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε κάτι πολύ σημαντικό. Ότι ο Ολυμπιακός θα κληθεί να τα παίξει όλα για όλα με την Αϊντχόφεν που η εικόνα της για την ώρα είναι κάτι παραπάνω από θετική, ενώ το έργο του απέναντι στον Άγιαξ μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολο. Από τη μία πλευρά η PSV επικράτησε με το εντυπωσιακό 6-2 της Νάπολι. Όμως, ο «Αίαντας» έχασε εύκολο με σκορ 5-1 από την Τσέλσι στο Δυτικό Λονδίνο.

Όμως, αυτό που αξίζει να αναφέρει κάποιος είναι ότι η εικόνα του Άγιαξ δεν έχει να κάνει σε καμία σχέση με αυτή των περασμένων ετών ή με εκείνη της Αϊντχόφεν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ