Το κάζο να μη συμμετέχει η Ιταλία σε τρίτο σερί Παγκόσμιο Κύπελλο μάλλον αποφεύγεται αλλά δεν προλαβαίνει να πάρει και την απευθείας πρόκριση. Και αυτό γιατί ακόμα και εάν κερδίσει τους Νορβηγούς, πρέπει να το κάνει με 18(!) γκολ διαφορά για να βγει πρώτη.
Δύσκολο κάτι τέτοιο για την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία και συμμάζεψε την εικόνα της βγάζοντας αντίδραση σε μία δύσκολη στιγμή. Μετράει έξι σερί νίκες μετά από εκείνο το 3-0 στην έδρα της Νορβηγίας. Τελευταία επικράτηση αυτή απέναντι στη Μολδαβία εάν και τα χρειάστηκε πετυχαίνοντας δύο γκολ στο 88’ και στο 90+2΄.
Το απόλυτο των νικών έχουν οι Νορβηγοί που έχουν πετύχει συνολικά 33 γκολ σε πέντε ματς. Εντυπωσιακό σύνολο με τους Χάαλαντ και Σόρλοθ να μη σταματούν να σκοράρουν, από δύο τέρματα πέτυχαν στο 4-1 επί της Μολδαβίας. Όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, για μια ομάδα που δεν έχει διαθέσιμο λόγω τραυματισμού τον Μάρτιν Όντεγκααρντ.
Το ματς αναμενόμενα θα ανοίξει κυνηγώντας οι μεν γηπεδούχοι τις όποιες ελπίδες έχουν αλλά και επειδή οι φιλοξενούμενοι είναι αρκετά δυνατοί στο γκολ. Το δυνατό σημείο της ημέρας είναι το Over 3,5 σε απόδοση 2.27.
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας