Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Με τρεις απουσίες η Ελλάδα στη Λευκορωσία
Εθνική Ελλάδος

Με τρεις απουσίες η Ελλάδα στη Λευκορωσία

Η Ελλάδα ταξιδεύει στη Λευκορωσία χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές της.

16.11.2025 | 15:00

Το πρώτο σκέλος στέφτηκε με επιτυχία. Μένει άλλη μια πράξη για την Ελλάδα. Η τελευταία αγωνιστική και η νίκη κόντρα στη Λευκορωσία. Η «Γαλανόλευκη» θέλει να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πορεία της στα προκριματικά του Mundial. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπόρεσε να κυνηγήσει μέχρι τέλους την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης. Απογοήτευσε με τα αποτελέσματά της με Δανία (μέσα – έξω) και Σκωτία (έξω). Έτσι το μόνο που της έχει απομείνει είναι ένα καλό φινάλε.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η «γαλανόλευκη» προπονήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Ρέντη, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς να κάνουν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα.

Τα τρία ονόματα που μένουν εκτός αποστολής για το Λευκορωσία – Ελλάδα

Μετά το τέλος της προπόνησης, πάρθηκε η απόφαση να μην ακολουθήσουν την αποστολή στην Ουγγαρία, ο Βαγγέλης Παυλίδης και ο Δημήτρης Γιαννούλης, καθώς δεν υπάρχει λόγος να παρθεί κάποιο ρίσκο, μιας και δεν υπάρχει σημαντικό διακύβευμα. Ο στράικερ της Μπενφίκα, που αντικαταστάθηκε από τον Τεττέη στο χθεσινό ματς, υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία δεν έδειξε κάτι σοβαρό, παρά μόνο μια τενοντίτιδα.

Η αποστολή της ελληνικής ομάδας αναχωρεί στις 17:30 για την Ουγγαρία, με τον Τάσο Μπακασέτα, να μην ακολουθεί την ομάδα, ελέω της αποβολής του, ενώ να σημειωθεί ότι δεν θα υπάρξει κάποια επιπλέον κλήση από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version