Η Μπάγερν Μονάχου… αρνείται να ηττηθεί! Οι Βαυαροί αν και ήταν στο 1-1 μέχρι το 93′ στο ματς με την Σαντ Πάουλι, εν τέλει κατάφεραν να επικρατήσουν με 3-1, χάρη στο γκολ του Λουίς Ντίας! Έτσι οι Βαυαροί ανέβηκαν στους 34 βαθμούς.
Το ματς ξεκίνησε με τον πλέον χειρότερο τρόπο για την Μπάγερν Μονάχου, καθώς η Σεντ Πάουλι κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 6’… σοκάροντας τον Κομπανί και τους ποδοσφαιριστές του.
Στην συνέχεια οι Βαυαροί ανέβασαν ρυθμούς και πίεσαν για να βρουν το γκολ της ισοφάρισης πριν λήγει το πρώτο 45λεπτο και το κατάφεραν. Συγκεκριμένα, στο 44′ ο Γκερέιρο με ωραία τελική προσπάθεια έκανε το 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν Μονάχου ήταν ξεκάθαρα ανώτερη των φιλοξενούμενων και σπατάλησε πολλές ευκαιρίες για να φέρει τούμπα το ματς. Παρόλα αυτά η Σεντ Πάουλι κρατούσε τον βαθμό της ισοπαλίας.
Όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα μείνουν στο 1-1 και η Μπάγερν Μονάχου θα υποπέσει σε μια γκέλα.. που κανείς δεν περίμενε.
Όμως ο Λουίς Ντίαζ είχε διαφορετική άποψη και στο 93′ ο Κολομβιανός σούπερ σταρ της Μπάγερν Μονάχου σκόραρε για το 2-1, λυτρώνοντας την ομάδα του Βινσέντ Κομπανί. Ο Νίκολας Τζάκοσν σκόραρε για το 3-1 στο 96’… κλειδώνοντας το τρίποντο για την ομάδα του.
Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις
Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας