Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Χείμαρρος ο Σαλάχ: «Η Λίβερπουλ με εκθέτει, δεν μιλάω με τον Σλοτ»
Λίβερπουλ

Χείμαρρος ο Σαλάχ: «Η Λίβερπουλ με εκθέτει, δεν μιλάω με τον Σλοτ»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μίλησε ανοιχτά, έριξε τις «βόμβες» του και ετοιμάζεται για την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ.

07.12.2025 | 12:27

Δεν άντεξε ο Μοχάμεντ Σαλάχ! Έσκασε και με τις δηλώσεις του προκάλεσε… σεισμό στις τάξεις της Λίβερπουλ. Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ αγανάκτησε από τη στάση του προπονητή του να τον κρατήσει για τρίτο σερί παιχνίδι στον πάγκο χωρίς να συντρέχει λόγος τραυματισμού. Μετά το παιχνίδι με την Λιντς (3-3), ο 33χρονος δεν κρύφτηκε. Βγήκε μπροστά και μίλησε στις κάμερες για το τι συμβαίνει στην ομάδα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Σαλάχ μίλησε ανοιχτά για όλους και για όλα. Αποκάλυψε πως κάποιος στη Λίβερπουλ θέλει να τον διώξει από την ομάδα. Αποκάλυψε πως οι σχέσεις του με τον προπονητή, Άρνε Σλοτ, είναι πλέον ανύπαρκτες. Δεν έκρυψε την πικρία του για την κατάσταση και στην ουσία προχώρησε στην πόρτα της εξόδου του βρετανικού συλλόγου.

Οι χειμαρρώδεις δηλώσεις του Μοχάμεντ Σαλάχ

“Είναι η τρίτη φορά που βρίσκομαι στον πάγκο, νομίζω πως είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου. Είμαι πολύ, πολύ απογοητευμένος. Έχω κάνει τόσα πολλά γι’ αυτήν την ομάδα αυτά τα χρόνια και ειδικά την περασμένη χρονιά. Τώρα κάθομαι στον πάγκο και δεν ξέρω γιατί.

Φαίνεται ότι το κλαμπ με έχει εκθέσει. Έτσι νιώθω. Είναι νομίζω ξεκάθαρό ότι κάποιος θέλει να μου ρίξει όλο το φταίξιμο. Πήρα πολλές υποσχέσεις το καλοκαίρι και μέχρι τώρα είμαι στον πάγκο για τρία παιχνίδια. Έτσι, δεν μπορώ να πω ότι κράτησαν την υπόσχεσή τους. Είπα πολλές φορές πριν ότι είχα καλή σχέση με τον προπονητή και τώρα ξαφνικά δεν έχουμε κάποια σχέση. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου φαίνεται, όπως το βλέπω, ότι κάποιος δεν με θέλει στο σύλλογο.

Πάντα στήριζα το κλαμπ. Τα παιδιά μου θα το στηρίζουν. Το αγαπώ τόσο πολύ και πάντα θα το κάνω. Με κάλεσε η μητέρα μου χθες. Εσείς δεν ξέρατε αν θα παίξω βασικός, αλλά εγώ γνώριζα. Χθες είπα ‘έλα στο επόμενο παιχνίδι με την Μπράιτον΄’. Δεν ξέρω αν θα παίξω ή όχι, αλλά θα το διασκεδάσω

Στο μυαλό μου, θα απολαύσω αυτό το παιχνίδι, γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα είμαι Άνφιλντ να πω αντίο στους οπαδούς και θα πάω στη συνέχεια στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής”, δήλωσε ο Μο Σαλάχ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version