ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
Έδωσε δικαιώματα η Μίλαν, ατσαλάκωτη η Τζένοα στο «Σαν Σίρο» με ντεμπούτο Παπαδόπουλου (vid)
Ξέφρενο πάρτι στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν εν τη απουσία του Τσάμπι Αλόνσο! (vid)
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
Σώζει τα προσχήματα η Τότεναμ στο «Άνφιλντ» με Σον και Ριτσάρλισον (vid)
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
Τέλος η ατυχία και η αστοχία για τον Σαλάχ: Σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ! (vid)
Μαγική προσπάθεια από Σαλάχ: Το δοκάρι του στέρησε το γκολ της σεζόν! (vid)
Κιν εναντίον Χάαλαντ «Σαν κακομαθημένο παιδί κάνει…»
Τέρι χαλάρωσε: «Η δικιά μου Τσέλσι συγκρίνεται εύκολα με τους… αήττητους της Άρσεναλ»
Έκρυψε την μπάλα η Τσέλσι και έβγαλε… γούστα με «πεντάρα»! (vid)
Ο Τούχελ… δίκασε την Μπάγερν: «Έψαχνε εδώ και καιρό νέο προπονητή!»
Τσέλσι: «Άρρωστη» πρόταση για Όσιμεν – Δίνει τρελά χρήματα και δύο αστέρια της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρωτοσέλιδα

Αυτές ξέρουν τον τρόπο

Η Γιουβέντους κέρδισε την αήττητη για 17 αγωνιστικές Πάρμα, ενώ η Μίλαν συνέχισε το εντυπωσιακό σερί της στην έδρα της Φιορεντίνα, όπου έχει να χάσει από το 2006.

Αυτές ξέρουν τον τρόπο

Εμβόλιμη 30η αγωνιστική στην Ιταλία, με άνετες νίκες των Νάπολι, Κιέβο, Αταλάντα και Τζένοα. Πρώτο γκολ για Φετφατζίδη, καμία ισοπαλία σε εννιά παιχνίδια, τα οποία είχαν 22 τέρματα.

Η Γιουβέντους με τον Τέβεζ σε πολύ καλή μέρα, κέρδισε την Πάρμα, η οποία ήταν 17 παιχνίδια αήττητη, δηλαδή από τον πρώτο γύρο και την ήττα και πάλι από τη Γιουβέντους.

Οι “μπιανκονέρι” ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, έχοντας την κατοχή και κάποιες καλές φάσεις. Ωστόσο, ο Μολινάρο ήταν αυτός που απείλησε πρώτος με τον Μπουφόν να αποκρούει.

Αυτός που έδειξε το δρόμο για τη νίκη, στους γηπεδούχους, ήταν ο Κάρλος Τέβεζ. Αρχικά, πέρασε δύο αμυντικούς σε μια κούρσα του, βρέθηκε μες την περιοχή, με το σουτ του να βρίσκει δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ στο 25′.

Εφτά λεπτά αργότερα, οι παίκτες της Γιουβέντους άλλαξαν ωραία τη μπάλα, αυτή κατέληξε στον Βιντάλ, με το Χιλιανό να σουτάρει μέσα από την περιοχή, τον Μιράντε να αποκρούει και τον Αργεντινό επιθετικό να παίρνει την απόκρουση και με σουτ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Ο ρυθμός έπεσε αρκετά στην επανάληψη, με την Πάρμα να το εκμεταλλεύεται αυτό, μειώνοντας σε 2-1 στο 62′, με τέρμα του Μολινάρο, όμως τρία λεπτά αργότερα, ένας άλλος πρώην παίκτης της Γιουβέντους, ο Αμάουρι, είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα, για αγκωνιά του επιθετικού σε διεκδίκηση με τον Κιελίνι.

Κάπου εκεί η Γιουβέντους ξαναπήρε μπροστά, με τον Τέβεζ να φτάνει κοντά στο χατ-τρικ από εκτέλεση φάουλ και τον Γιορέντε να χάνει μια καλή φάση, με το 2-1, να χαρίζει άλλους τρεις βαθμούς στη “Μεγάλη Κυρία”, η οποία δε φαίνεται να χάνει το πρωτάθλημα.

Φιορεντίνα-Μίλαν

Η Μίλαν πήρε τεράστιο διπλό μέσα στην έδρα της Φιορεντίνα, με 2-0 κι έφτασε στη νίκη έπειτα από τέσσερα παιχνίδια μακριά από αυτή. Ο Μεξές, επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα των “ροσονέρι” κι άνοιξε το σκορ στο 23′, ενώ ο Μπαλοτέλι στο 64′, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με φοβερή εκτέλεση φάουλ.

Η Φιορεντίνα είχε την κατοχή σε όλο το παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους όμως να χάνουν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες. Έτσι, η Μίλαν έφτασε τους 39 βαθμούς, ενώ οι “βιόλα” έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγουν για τα καλά, στην τέταρτη θέση.

Υπόλοιπα παιχνίδια

Η Νάπολι, με τον Ιγκουαΐν στον πάγκο, είχε εύκολη αποστολή στην έδρα της τελευταίας Κατάνια και βρήκε γρήγορα γκολ. Ο Ζαπάτα στο 17′, μετά από ασίστ του Καγιεχόν, άνοιξε το σκορ, με τον Ισπανό να γίνεται από δημιουργός, σκόρερ στο 25′.

Στο 40′ ο Ενρίκε έκανε το 3-0, ενώ οι δύο παίκτες που συνεργάστηκαν για το πρώτο γκολ, έκαναν το ίδιο και στο 43′ με την ίδια κατάληξη και με το ημίχρονο να τελειώνει στο 4-0.

Ο Μονζόν μείωσε στο 52′ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 75′ ο Γκιομπέρ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Η Αταλάντα κέρδισε για πέμπτο σερί παιχνίδι, αυτή τη φορά κόντρα στη Λιβόρνο με 2-0(Ντε Λούκα 22′, Ντένις 59′), ενώ η Κιέβο κέρδισε στο ματς ζωής και θανάτου, τη Μπολόνια με 3-0, με δύο τέρματα του Παλόσκι στο 7′ και το 78′ κι ένα του Ριγκόνι στο 89′.

Η Τζένοα κέρδισε με 2-0 τη Λάτσιο, με τον Γιάννη Φετφατζίδη να σκοράρει το δεύτερο γκολ της ομάδας του και πρώτο προσωπικό, με τον Τζιλαρντίνο να είναι αυτός που έκανε το 1-0 στο 65′.

Η Σαμπντόρια νίκησε στην έδρα της Σασσουόλο, με 2-1(Λόνγκι 16′-Σανσόνε 1′, Οκάκα 66′), ενώ η Κάλιαρι πήρε σημαντική νίκη-ανάσα με 1-0(Νενέ 31′) κόντρα στην Ελλάς Βερόνα.

Η βαθμολογία αναλυτικά pp

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ