ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λάτσιο

Ίντερ αγνοείται, έντερ!

Η Ίντερ έχασε με 2-1 στην έδρα της Αταλάντα, την ώρα που η Λάτσιο ερχόταν ισόπαλη 2-2 με την Τορίνο.

Ίντερ αγνοείται, έντερ!

Σε ένα παιχνίδι με αρκετό βαθμολογικό και αγωνιστικό ενδιαφέρον, η Αταλάντα υποδέχθηκε την Ίντερ, σε μία προσπάθεια και των δύο ομάδων να ανακάμψουν μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα που έφερναν. Οι «νερατζούρι» ήθελαν πάση θυσία το τρίποντο της νίκης, το οποίο θα τους έδινε μεγάλη ψυχολογική ενίσχυση από την μία και φυσικά θα τους έβγαζε από «μπελάδες» όσον αφορά την θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα.

Στον αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες έπαιξαν αρκετά ισορροπημένα, βρήκαν σταδιακά τα πατήματά τους στο χορτάρι και κυνήγησαν το γκολ που θα τις έβαζε σε ρόλο οδηγού στο παιχνίδι.

Στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα, οι δύο ομάδες έπαιζαν αρκετά στρατηγικά, διατηρώντας κλειστούς τους διαδρόμους προς την περιοχή τους και προσπαθώντας ταυτόχρονα να δημιουργήσουν φάσεις με προϋποθέσεις μπροστά από τα καρέ του αντίπαλου γκολκίπερ.

Ωστόσο, η Αταλάντα, εκμεταλλεύθηκε την ορισμένη υπεροχή της στο χορτάρι, βρίσκοντας δίχτυα και ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό του αγώνα χάρη σε γκολ του Μασιέλο που αξιοποίησε στο έπακρο την μεταβίβαση του Κούρτιτς.

Η απάντηση της Ίντερ άργησε να έρθει, αφού οι γηπεδούχοι διατηρούσαν αρκετά καλά κλεισμένη την αμυντική τους διάταξη και δεν επέτρεπαν στους «νερατζούρι» την δημιουργία φάσεων.

Στο 50′ ωστόσο ο Έντερ έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από πάσα του Μπρόζοβιτς και με ωραίο σουτ νίκησε τον Μπερίσα για το 1-1.

Οι γηπεδούχοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και στο 89ο λεπτό του αγώνα κατάφεραν να «κλέψουν» το τρίποντο, όταν ο Πινίλα αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και νίκησε τον Χαντάνοβιτς κάνοντας το 2-1.

Στον εναπομείναντα χρόνο μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε κάτι και έτσι η Ίντερ υποχρεώθηκε σε ακόμα μία ήττα.

ΤΟΡΙΝΟ-ΛΑΤΣΙΟ

Την ίδια ώρα με το παιχνίδι της Ίντερ, η Τορίνο υποδέχθηκε την Λάτσιο στο «Ολίμπικο ντι Τορίνο», με τις δύο ομάδες να μονομαχούν για μία θέση στις πρώτες τρεις θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Εν τέλει από το χορτάρι με το χαμόγελο δεν έφυγε καμία ομάδα αφού αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 20ο λεπτό για τους γηπεδούχους ο Φάλκε, που εκμεταλλεύθηκε την όμορφη μεταβίβαση του Ζαπακόστα.

Η Λάτσιο προσπάθησε να ανεβάσει στροφές αλλά μάταια αφού η άμυνα της Τορίνο ήταν αρκετά καλά οργανωμένη και δεν επέτρεπε την δημιουργία φάσεων μπροστά από τα καρέ του κίπερ της ομάδας.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης, οι «λατσιάλι» κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης όταν ο Φελίπε Άντερσον βρήκε με όμορφη σέντρα τον Τσίρο Ιμόμπιλε και εκείνος με καλοζυγισμένο σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν έμειναν εκεί και στο 84′ κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ όταν ο Μούργκια πήδηξε ψηλότερα από τους αντίπαλους αμυντικούς και με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Χαρτ και έκανε το 2-1.

Μέχρι το 90′ δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα και έτσι η Λάτσιο έχασε μία μεγάλη ευκαιρία να πάρει ένα σπουδαίο διπλό σε μία δύσκολη έδρα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ