ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Αδιόρθωτη Ίντερ!

Η Ίντερ δεν μπόρεσε να περάσει από την έδρα της Σαμπντόρια από την οποία ηττήθηκε με 1-0.

Αδιόρθωτη Ίντερ!

Σε ένα παιχνίδι με έντονο αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον κυρίως για τους φιλοξενούμενους, η Σαμπντόρια υποδέχθηκε την Ίντερ με μοναδικό στόχο και για τις δύο ομάδες τη νίκη που θα απομάκρυνε τους γηπεδούχους από την επικίνδυνη ζώνη και τους «νερατζούρι» από την 11η θέση της βαθμολογίας.

Εν τέλει από το γήπεδο χαρούμενοι έφυγαν οι γηπεδούχοι που επικράτησαν με 1-0 των «νερατζούρι» χάρη σε γκολ του Κουαλιαρέλα στο 44′.

Στον αγωνιστικό χώρο, η Σαμπντόρια μπήκε δυναμικά, βρήκε τα πατήματά της στο χορτάρι και έψαξε το γκολ που θα την έβαζε σε ρόλο οδηγού στο παιχνίδι από νωρίς.

Ήδη από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι είχαν πάρει τα ηνία του παιχνιδιού, έκλεισαν τους διαδρόμους προς την περιοχή τους και ταυτόχρονα προσπάθησαν να δημιουργήσουν οργανωμένα φάσεις μπροστά από την εστία του Σαμίρ Χαντάνοβιτς.

Στο 8′ ο Κουαλιαρέλα έγινε κάτοχος της μπάλας, έκανε και το σουτ αμέσως, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε λίγο άουτ.

Στο 13′ και ενώ η Σαμπντόρια πίεζε ολοένα και περισσότερο, ο Μουριέλ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον κίπερ της Ίντερ αλλά το σουτ που έκανε ήταν τελείως άστοχος και πέρασε έξω.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έγιναν εκ νέου επικίνδυνοι όταν ο Κουαλιαρέλα πέρασε όμορφα την άμυνα των «νερατζούρι», δοκίμασε το πόδι του αλλά ο Χαντάνοβιτς δήλωσε «παρών» και κράτησε το 0-0.

Στο 31′ και ενώ η Ίντερ δεν μπορούσε να αντιδράσει στο «σφυροκόπημα» της Σαμπντόρια, ο Τορέιρα εκμεταλλεύθηκε το καλοχτυπημένο κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του, πήδηξε ψηλότερα από τους αντιπάλους του αλλά η κεφαλιά που πήτε σταμάτησε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε.

Στο 39′ ήρθε η απάντηση της Ίντερ όταν ο Μπρόζοβιτς προσπάθησε να γίνει απειλητικός, πέρασε τους αντιπάλους του, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Πουτζιόνι.

Δύο λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά όταν ο Έντερ βρήκε τον Ικάρντι όμορφα, εκείνος πήρε την κεφαλιά αλλά δεν σημάδεψε σωστά αφού η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 44′ ήρθε το γκολ για την Σαμπντόρια, όταν ο Κουαλιαρέλα τροφοδοτήθηκε ιδανικά από τον Λινέτι και με ψύχραιμο τελείωμα νίκησε τον Χαντάνοβιτς και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του λίγο πριν την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, οι ρυθμοί του αγώνα έπεσαν σταθερά με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ που θα έβαζε ξανά στο παιχνίδι την μεν Ίντερ και θα κλείδωνε τη νίκη για την Σαμπντόρια.

Στο 68′ η Ίντερ προσπάθησε να φανεί απειλητική αλλά η κεφαλιά που πήρε ο Μάουρο Ικάρντι δεν βρήκε στόχο αφού κατέληξε ψηλά άουτ.

Στο 86′ οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα από το 2-0 αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Μουριέλ δεν ανησύχησε τον Χαντάνοβιτς που κράτησε την ομάδα του ζωντανή στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Ίντερ σπατάλησε μία απίστευτη ευκαιρία να αρπάξει τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά ο Ροντρίγκο Παλάσιο σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Πουτζιόνι και δεν βρήκε δίχτυα.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και έτσι οι «νερατζούρι» διατηρήθηκαν στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ