ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σεβίλλη

Νιώθουν την καυτή Σεβιγιάνικη ανάσα (vid)

Δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή βρέθηκε η Σεβίλλη μετά την εντός έδρας νίκη της με 1-0 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Νιώθουν την καυτή Σεβιγιάνικη ανάσα (vid)

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής η Σεβίλη υποδέχτηκε στο “Σάντσεθ Πιθκουάν” την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Σε ένα κακό παιχνίδι από πλευράς ποιότητας η Σεβίλλη αν και βρέθηκε σε σύγχυση για μεγάλα χρονικά διάστημα κατάφερε μέσω ενός πέναλτι να επιβληθεί με 1-0 της Μπιλμπάο, η οποία δεν κατόρθωσε για πέμπτο συνεχόμενο εκτός έδρας αγώνα να βρει δίχτυα. Παράλληλα, οι Ανδαλουσιανοί βρέθηκαν στο -1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης (σ.σ έχει έναν αγώνα λιγότερο) και στο -2 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι Σεβιγιάνοι μπήκαν με επιθετικές διαθέσεις στον αγωνιστικό χώρο και κέρδισαν πέναλτι στο 15ο λεπτό μετά την ανατροπή του Βιέτο από τον Χαβιέ Ετσέιτα. Ο Γιόβετιτς ανέλαβε την εκτέλεση και παρόλο που ο Ιραιθόθ τον σταμάτησε ακολούθησε τη φάση ο Ιμπόρα για να ανοίξει με κοντινό πλασέ το σκορ.

Αυτό το γκολ είχε ως συνέπεια οι Βάσκοι να αναλάβουν την κατοχή της μπάλας και να χάσουν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία με τον Ραούλ Γκαρθία μετά τη σέντρα του Λέκουε να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι.

Οι αμυντικοί και οι παίκτες της μεσαίας γραμμής της Σεβίλλης έπαιζαν με τη φωτιά στην προσπάθειά του να παίξουν με τη μπάλα κάτω αλλά δε το πλήρωναν. Η Μπιλμπάο βρέθηκε ξανά κοντά στο γκολ στο 30ο λεπτό με τον Ραούλ Γκαρθία να συνεργάζεται με τον Σαμπορίτ και τον τελευταίο από πλάγια θέση να μπαίνει στην περιοχή και να σουτάρει πάνω στον Μικέλ Ρίκο.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι Ανδαλουασιανοί οπισθοχώρησαν στο δικό τους αμυντικό μισό του γηπέδου με την Μπιλπάο να απειλεί πρώτη με το μακρινό σουτ του Ραούλ Γκαρθία να απομακρύνει σε κόρνερ ο Ρίκο.

Οι Ανδαλουσιανοί σπάνια έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην αντίπαλη άμυνα λόγω των πολλών λανθασμένων μεταβιβάσεων αλλά στη μοναδική τους φάση στην επανάληψη έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Βιέτο να επωφελείται από τις κόντρες αλλά με κεφαλιά να σημαδεύει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το παιχνίδι είχε γίνει άναρχο με τις μονομαχίες και τα σκληρά μαρκαρίσματα να διαδέχονται το ένα το άλλο με αποτέλεσμα πολλοί παίκτες της κάθε ομάδας να αντικρίσουν την κίτρινη κάρτα. Το σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε απειλούσε κυρίως από σέντρες ή στατικές φάσεις αλλά μία ακόμη κεφαλιά του Γεράι μετά από μία φάση διαρκείας πέρασε λίγο άουτ.

Στη συνέχεια της αναμέτρησης οι Ανδαλουσιανοί έμοιαζαν να έχουν χάσει παντελώς τη ψυχραιμία τους αλλά ο ανορθόδοξος τρόπος με τον οποίο η Μπιλμπάο επιχειρούσε να σκοράρει σε συνδυασμό με την άγρια μορφή που είχε λάβει το παιχνίδι συντέλεσαν στην παραμονή του ως έχει. atletico

Στην έτερη αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την αγωνιστική η Ατλέτικο Μαδρίτης έχασε σημαντική ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 επί της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 13΄ο  Αντόνε με άψογο πλασέ μετά από ένα τραγικό λάθος του Όμπλακ για να έρθει ο Γκριεζμάν στο 68ο λεπτό και με ένα μακρινό σουτ-ποίημα να διαμορφώσει το τελικό 1-1 το οποίο άφησε τους “ροχιμπλάνκος” στη 4η θέση της βαθμολογίας, 11 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.


Sev από mohtv


Extended ᴴᴰ από mohtv

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ