ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Αδιανόητο και όμως… Καταλανικό (vid)

Ιστορία γράφτηκε στο "Καμπ Νου" με την Μπαρτσελόνα να πραγματοποιεί μία επική ανατροπή και να προκρίνεται στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη νίκη με 6-1 επί της Παρί Σεν Ζερμέν.

Αδιανόητο και όμως… Καταλανικό (vid)

Στο πλαίσιο της ρεβάνς του 4-0 του Παρισιού η Μπαρτσελόνα υποδέχτηκε στο “Καμπ Νου” την Παρί Σεν Ζερμέν. Έτσι, μετά από ένα από τα πιο συναρπαστικά 90λεπτα στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ γράφτηκε ένα έπος στο “Καμπ Νου” με την Μπαρτσελόνα να βρίσκει τα ψυχικά αποθέματα και επικρατώντας με 6-1 να παίρνει μία αδιανόητη από κάθε άποψη πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Ο Λουίς Ενρίκε είχε παρατάξει την ομάδα του σε σχήμα 3-3-1-3 αφήνοντας εκτεθειμένα τα άκρα της άμυνας του αλλά δίνοντας τεράστια δυναμική στην επίθεσή του.

Έτσι, οι Καταλανοί ευτύχησαν να πετύχουν ένα πολύ γρήγορο γκολ με τον Μαρκίνιος να μην απομακρύνει καλά τη μπάλα με το κεφάλι και μετά την αδράνεια των Βεράτι και Τραπ, ο Σουάρεζ επωφελήθηκε για να πραγματοποιήσει με κοντινή κεφαλιά το 1-0. suarez

Και οι 11 παίκτες των Παριζιάνων είχαν οχυρωθεί πίσω από τη μπάλα με τον Έντισον Καβάνι να αμύνεται κοντά στην περιοχή του Τραπ.

Παρ΄όλα αυτά, οι διπλές ζώνες άμυνας των φιλοξενούμενων δυσχέραιναν το έργο των μέσων της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι πραγματοποιούσαν πολλά λανθασμένες κάθετες πάσες και πολλά ανεπιτυχή γεμίσματα. Έτσι, οι Καταλανοί απείλησαν ξανά στο 17ο λεπτό με τον Νεϊμάρ να αντικρίζει το μακρινό φαλτσαριστό σουτ του να περνάει λίγο άουτ.

Ο τρόπος που επέλεξε ο Ουνάι Έμερι, βέβαια, να αμυνθεί απέναντι στη Μπαρτσελόνα ήταν δίκοπο μαχαίρι καθώς θυσίαζε τη δυνατότητα της Παρί να κρατήσει έστω για λίγα δευτερόλεπτα τη μπάλα στα πόδια της.

Ενώ, λοιπόν, όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα κατευθυνθούν με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια μία τραγική λάθος συμπεριφορά στην άμυνα των Παριζιάνων έδωσε προβάδισμα με δύο τέρματα στην Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα, σε μία φάση που έμοιαζαν να ελέγχουν οι αμυντικοί της Παρί, ο Ινιέστα κατάφερε πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή να κάνει το τακουνάκι με συνέπεια ο Κουρζάβα να απομακρύνει τη μπάλα προς το τέρμα της ομάδας του και να χρεωθεί το αυτογκόλ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Μπαρτσελόνα, η οποία κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι με τον Μενιέ να γλιστράει και να ανατρέπει τον Νεϊμάρ με το κεφάλι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μέσι, ο οποίος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. cavani

Ωστόσο, η Παρί Σεν Ζερμέν “πάγωσε” το “Καμπ Νου” στο 62ο λεπτό όταν ο Καβάνι μετά από μία βαθιά μπαλιά και το γύρισμα του Κουρζάβα, με ένα απίθανο βολέ νίκησε τον Τερ Στέγκεν και μείωσε σε 3-1 μετατρέποντας το έργο των Καταλανών σε σχεδόν αδύνατο άθλο.

Μετά το συγκεκριμένο τέρμα οι παίκτες των Παριζιάνων βρήκαν τεράστια κενά στην κόντρα επίθεση αλλά πλήρωσαν δύο φορές την αστοχία του Καβάνι και του Ντι Μαρί σε ισάριθμα τετ α τετ. Ωστόσο μετά από αυτό το χρονικό σημείο η Μπαρτσελόνα εκμεταλλευόμενη την αδικαιολόγητη οπισθοχώρηση των φιλοξενούμενων απέδειξε για ποιο λόγο αποτελεί την κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα του 21ου αιώνα.

Έτσι, αρχικά μπήκε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης στο 88ο λεπτό με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νεϊμάρ να καταλήγει στο “παραθυράκι” της εστίας του Τραπ. Τον δικό του ρόλο στην τεράστια ανατροπή της “Μπάρτσα”, διαδραμάτισε και ο διαιτητής της αναμέτρησης, ο οποίος καταλόγισε στο 90ο λεπτό ανύπαρκτο πέναλτι του Μαρκίνιος πάνω στον Σουάρεζ. Φυσικά, αυτό διόλου δεν πείραξε τον Νεϊμάρ, ο οποίος με ολύμπια ψυχραιμία έγραψε το 5-1. roberto

Η πιο ιστορική ανατροπή στη διοργάνωση ολοκληρώθηκε στο 95ο λεπτό με τον Νεϊμάρ να σεντράρει κάθετα προς τη γεμάτη από σώματα περιοχή του Τραπ και τον Σέρζι Ρομπέρτο με προβολή να διαμορφώνει το τελικό 6-1, ένα σκορ που ήταν ικανό να δώσει την πρόκριση στο σύνολο του Λουίς Ενρίκε.

Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα:

[team1]

Η ενδεκάδα της Παρί Σεν Ζερμέν:

[team2]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ