ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βαλένθια

Βαλένθια-Κουεγιάρ, σημειώσατε Χ!

Στο ντέρμπι της παραμονής του ''Μεστάγια'' , Βαλένθια και Σπόρτινγκ Χιχόν, αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Βαλένθια-Κουεγιάρ, σημειώσατε Χ!

Στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής της La Liga Santander, Βαλένθια και Χιχόν προσέφεραν αρκετό θέαμα, το μεσημέρι του Σαββάτου (11/3). Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως είχαν απέναντι τους έναν εξαιρετικό Κουεγιάρ, που σταματούσε κάθε προσπάθεια -εκτός μιας- των παικτών της Βαλένθια.

Το πρώτο μέρος, μόνο συναρπαστικό και άξιο παρακολούθησης δεν ήταν, καθώς οι αξιόλογες ευκαιρίες δεν ξεπέρασαν τις τέσσερις (!). Από δύο για κάθε πλευρά. Η πρώτη στο 14ο λεπτό, όταν ο Κάσες προσπάθησε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ να νικήσει τον Ντιέγκο Άλβες. Τρία λεπτά μετά, ο Τζάτζα πήρε την κεφαλιά ύστερα από σέντρα, η μπάλα όμως έφυγε ψηλά. Στο 43′, ο Μοντόγια έκανε τη σέντρα, ο Τζάτζα νίκησε τους πάντες στον αέρα, αλλά η δυνατή κεφαλιά πέρασε εκτός. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, η Χιχόν έχασε μεγάλη ευκαιρία να φύγει προηγούμενη στα αποδυτήρια. Ο Βέσγκα πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ, με τη μπάλα να ”γλύφει” το δοκάρι και να φεύγει έξω.

Το άλλο άκρο, ήταν το δεύτερο! Στο 54′ ο Γκαγιά ανατράπηκε στην περιοχή και ο Παρέχο έστησε τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι. Ο Κουεγιάρ όμως, με εντυπωσιακή απόκρουση σταμάτησε τον χαφ της Βαλένθια, ενώ, στην εξέλιξη της φάσης, ο Τζάτζα αστόχησε από κοντά, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Το τρίλεπτο φωτιά (54-57), ολοκληρώθηκε με την πολύ όμορφη ενέργεια και σουτ του Τσόπ, που ”έβγαλε” δύσκολα στη γωνία του ο Άλβες.

Η Χιχόν πίεσε, εκμεταλλευόμενη την ψυχολογία που απέκτησε μετά το χαμένο πέναλτι της αντιπάλου της. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Μπούργκι έκανε το σουτ από τα δεξιά, ο Άλβες απέκρουσε, ο Τσόπ πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενος (8ο γκολ για τον επιθετικό της Σπόρτινγκ). Όπως ήταν φυσικό, μετά το γκολ η Χιχόν οπισθοχώρησε, και η Βαλένθια πίεσε ασφυκτικά! Στο 71′ ο Τζάτζα γύρισε ωραία και σούταρε στην αγκαλιά του Κουεγιάρ, ενώ στο 78′ είδε και πάλι τον εντυπωσιακό τερματοφύλακα της Χιχόν να εκτινάσσεται και να μπλοκάρει το πολύ καλό σουτ που επιχείρησε.

Ο απίθανος κίπερ της Χιχόν, νικήθηκε στο 85′. Καταπληκτική σέντρα από τα δεξιά, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Μουνίρ, και 1-1 για τις ”νυχτερίδες”. Οι γηπεδούχοι πρέσαραν κ’άλλο, αλλά το ματς τελείωσε στην ισοπαλία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ