ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
Νέος θρίαμβος της Ρεάλ Μαδρίτης: Έπεισε τον Κρόος να πάρει τη μεγάλη απόφαση!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

ΚΑΝΤΕ πέρα. Έρχεται η Τσέλσι (vid)

Mε την προσωπική σφραγίδα του Νγκολό Καντέ η Τσέλσι επικράτησε με 1-0 της Μάντσεστερ Γιουναίτεντ για να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

ΚΑΝΤΕ πέρα. Έρχεται η Τσέλσι (vid)

Στο πλαίσιο των προημιτελικών του FA Cup η Τσέλσι υποδέχτηκε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Στάμφορντ Μπριτζ”. Οι “μπλε” επωφελήθηκαν στο έπακρο της αποβολής του Ερέρα και με μία άκρως σοβαρή και επαγγελματική εμφάνιση επικράτησαν των “κόκκινων διαβόλων” με 1-0. Με αυτόν τον τρόπο, προκρίθηκαν στα ημιτελικά του θεσμού εκεί όπου θα συναντήσουν μία εκ των Τότεναμ, Άρσεναλ, και Μάντσεστερ Σίτι.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Oι “μπλε” μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση με τον Αζάρ με ατομική ενέργεια να φτάνει μέχρι την αντίπαλη περιοχή στο 16ο λεπτό αλλά να αντικρίζει τον Ντε Χέα να αποκρούει την προσπάθειά του.

Στο 35ο λεπτό ήρθε η φάση που έκρινε ολόκληρη την αναμέτρηση με τον Άντερ Ερέρα μετά από ένα μαρκάρισμα πάνω στον Αζάρ να αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα με συνέπεια να αφήνει τους “κόκκινους διαβόλους” με 10 παίκτες.

Αυτό ανάγκασε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να οχυρωθεί στα μετόπισθεν προκειμένου αρχικά να αντιμετωπίσει τις κατά κύματα επιθέσεις της Τσέλσι και αφετέρου άμα μπορέσει να κλέψει την πρόκριση. de gea

Ωστόσο, ένα γρήγορο γκολ των γηπεδούχων στο 51ο λεπτό έδωσε αέρα ψυχολογίας στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε. Ειδικότερα, ο Νγκολό Καντέ βρήκε ελάχιστο χώρο έξω από την περιοχή και με ένα άπιαστο συρτό σουτ στη γωνία του Ντε Χέα έγραψε το 1-0 για λογαριασμό της Τσέλσι.

Αυτό το γκολ, πάντως, δεν έκοψε τα πόδια των φιλοξενούμενων, οι οποίοι συνέχισαν να τηρούν ευλαβικά το αμυντικό σύστημα του Ζοσέ Μουρίνιο. Έφτασαν, μάλιστα, μία ανάσα από την ισοφάριση με τον Ράσφορντ να περνάει στο ένας εναντίον ενός τον Κέιχιλ αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον Κουρτουά.

Η Τσέλσι από εκείνο το σημείο και έπειτα άρχισε να σφυροκοπάει την αντίπαλη άμυνα κυρίως από το δεξιό άκρο της επίθεσης με τον Γουίλιαν να σπαταλά μία αντεπίθεση στο 60ο λεπτό και να αντικρίζει τον Ντε Χέα να του λέει όχι στο δυνατό σουτ που επιχείρησε στο 72ο λεπτό. Παράλληλα, είχε προηγηθεί η κεφαλιά του Ντιέγκο Κόστα μετά από εκτέλεση κόρνερ, η οποία πέρασε ελάχιστα άουτ.

Το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο τα έπαιξε όλα για όλα από το 80ο λεπτό και έπειτα παίρνοντας αρκετά επιθετικά ρίσκα αλλά η υπεραριθμία της Τσέλσι ήταν καταλυτική στην παραμονή του σκορ ως έχει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ