ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μία εβδομάδα υπομονή για Γιουνάιτεντ (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γκρέμισε όσα έχτιζε για 86 λεπτά, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη στις Βρυξέλλες με 1-1 με αντίπαλο την Άντερλεχτ.

Μία εβδομάδα υπομονή για Γιουνάιτεντ (vid)

Στο πλαίσιο του πρώτου σκέλους της προημιτελικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουναίτεντ φιλοξενήθηκε από την Άντερλεχτ στο στάδιο “Βάντεν Στοκ. Oι “κόκκινοι διάβολοι” πλήρωσαν τον κυνισμό τους και δεν έφυγαν με τη νίκη μετά το ισόπαλο 1-1 που αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στο “Ολντ Τράφορντ”.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Άντερλεχτ αν και ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση όσο κυλούσε το πρώτο ημίχρονο άρχισε να περιμένει την αντίπαλό της στο δικό της αμυντικό μισό. Έτσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απείλησε για πρώτη φορά στο 16ο λεπτό με τον Ιμπραΐμοβιτς μετά το γύρισμα του Ράσφορντ να πλασάρει από κοντινή απόσταση πάνω στον Ρούμπεν και τον Λίνγκαρντ στην επαναφορά να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι της εστίας.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” δεν έπαιζαν βιαστικά επιχειρώντας με υπομονή να χτίσουν τις επιθέσεις τους κόντρα σε μία καλά οργανωμένη άμυνα. Παράλληλα, προσπαθούσαν ορθολογικά μέσα από κάθετες πάσες του Πογκμπά και του Κάρικ να τροφοδοτήσουν τον Ράσφορντ, τον Ίμπρα και τον Λίνγκαρντ.

Αυτή η τακτική απέδωσε τελικά καρπούς στο 37ο λεπτό με τη σημείωση ενός γκολ που προήλθε από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια. Συγκεκριμένα, μετά την κάθετη πάσα του Πογκμπά, ο Ζλάταν έσπασε τη μπάλα στον Βαλέντσια, ο οποίος γύρισε για τον Ράσφορντ που πλάσαρε τον Ρούμπεν για να πάρει το ριμπάουντ ο Μχιαταριάν και να ανοίξει από κοντινή απόσταση το σκορ.

Στο δεύτερο 45 λεπτο η Άντερλεχτ μπήκε πολύ δυνατά αλλά δεν κατάφερε να ιοσφαρίσει στις δύο καλές ευκαιρίες που δημιούργησε. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν ξανά το παιχνίδι και το έλεγχαν χωρίς να μοιάζουν, όμως, να θέλουν να κυνηγήσουν ένα δεύτερο γκολ με μεγάλη ένταση. Στο 83ο λεπτό, μάλιστα, σπατάλησαν τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Πογκμπά μετά την κάθετη πάσα του Ιμπραΐμοβιτς να πλασάρει πάνω στο τερματοφύλακα.

Τελικά, η βέλγικη ομάδα κατάφερε να σκοράρει σε μία από τις λιγοστές της ευκαιρίες όταν στο 86ο λεπτό μετά τη σέντρα του Ομπράντοβιτς, ο Ντεντοκέρ νίκησε στον αέρα τον Νταρμιάν διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ