ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λέστερ

Έχει κλάση και φανέλα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν ήταν καλή αλλά εκμεταλλεύτηκε την κλάση των παικτών της και μετά το 1-1 στην έδρα της αξιόμαχης Λέστερ, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχει κλάση και φανέλα

Μπορεί η Ατλέτικο Μαδρίτης να μην ήταν σε καλή μέρα αλλά πλέον έχει αποκτήσει το ειδικό βάρος να παίρνει αυτό που θέλει από τα μεγάλα παιχνίδια.

Οι “ροχιμπλάνκος” πήραν νωρίς το προβάδισμα και παρά το γεγονός ότι η Λέστερ τα έδωσε όλα, έφυγαν αήττητοι από την Αγγλία (1-1) και πήραν τη πρόκριση για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Λέστερ να δείχνει μια πιο επιθετική τάση την ώρα που η Ατλέτικο είχε σαν πρώτο της μέλημα να πάρει τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου. Χρειάστηκε να περάσουν 20 λεπτά για να σημειωθεί η πρώτη καλή στιγμή στο ματς και αυτή ήταν για τους γηπεδούχους όταν ο Μαχρέζ συνδυάστηκε ωραία με τον Βάρντι και εκείνος γύρισε για τον Οκαζάκι που έστειλε τη μπάλα άουτ από καλή θέση.

Η απάντηση των “ροχιμπλάνκος” ήρθε πέντε λεπτά αργότερα με τον καλύτερο τρόπο. Ο Φελίπε Λουίς έκανε πολύ ωραία σέντρα από τα αριστερά και ο Σαούλ που βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι, έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Σμάιχελ.

Στη συνέχεια οι “αλεπούδες” έδειξαν επηρεασμένες από το γκολ που δέχτηκαν δίνοντας την ευκαιρία στην Ατλέτικο να ελέγξει πλήρως το παιχνίδι. Το σκορ δεν άλλαξε και οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια με τεράστιο αβαντάζ πρόκρισης.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Σέξπιρ πέρασε στο παιχνίδι τους Τσίργουελ και Ουγιόα αλλάζοντας το σύστημα σε 3-5-2. Λίγο αργότερα ο Άγγλος μπακ βρέθηκε και καλή θέση αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ομπλάκ.

Τελικά το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα όταν ο Τσίργουελ έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Τζέιμι Βάρντι παρότι δεν βρήκε καλά τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα και έβαλε ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι.

Η Λέστερ με ανεβασμένη ψυχολογία προσπάθησε να πιέσει προκειμένου να πετύχει γρήγορα ένα δεύτερο γκολ και να κάνει ροντέο το παιχνίδι. Η Αγγλική ομάδα θα μπορούσε να είχε πετύχει δεύτερο τέρμα αλλά το σουτ του Ουγιόα κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας συνέχιζαν να πιέζουν αλλά η Ατλέτικο ήταν αρκετά έμπειρη για να διαχειριστεί σωστά την πίεση. Ο χρόνος άρχισε να τελειώνει και οι παίκτες του Σέξπιρ άρχιζαν να συμβιβάζονται με την ιδέα του αποκλεισμού και έτσι το 1-1 ήταν το τελικό σκορ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ