«Θα προσπαθήσουμε να υπερκεράσουμε την Σίτι» | Sportsking.gr

«Θα προσπαθήσουμε να υπερκεράσουμε την Σίτι»

Ο μέσος της Τότεναμ, Χάρι Γουίνκς, πιστεύει στις δυνατότητες των "πετεινών" να κερδίσουν τη Μάντσεστερ Σίτι.

Το Σάββατό (16/12), η Τότεναμ θέλει να ανακόψει το «τρομακτικό» σερί των 15 συνεχόμενων νικών της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς φιλοξενείται από τους «πολίτες» στο «Έτιχαντ».

Τα «σπιρούνια» απέχουν 18 βαθμούς από την πρωτοπόρο Σίτι αλλά σύμφωνα με τον μέσο των «πετεινών», Χάρι Γουίνκς, θα πάνε μόνο για τη νίκη στο «Έτιχαντ».

«Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας. Νομίζουμε ότι μπορούμε να πάμε εκεί και να τους ανταγωνιστούμε. Προφανώς ο προπονητής θα διαλέξει τον τρόπο που θα τους αντιμετωπίσουμε αλλά θεωρώ ότι θα τους παίξουμε όπως παίζουμε όλες τις ομάδες. Με αισιοδοξία και θέλοντας να έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κατοχές και να τους υπερκεράσουμε. Γνωρίζουμε πόσο καλοί μπορούμε να γίνουμε και πόσο καλοί είμαστε πραγματικά. Είναι ένα καλό παιχνίδι για να κάνουμε μία δήλωση. Δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνεις σε ένα παιχνίδι και να μην πιστεύεις ότι μπορείς να το κερδίσεις. Θεωρώ ότι είμαστε από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Πρέπει να πάμε εκεί και να το αποδείξουμε. Έχουμε αυτοπεποίθηση αυτή τη στιγμή, προφανώς λόγω των δύο συνεχόμενων νικών και θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Η Σίτι είναι μία καλή ομάδα και πρέπει να τη σεβαστούμε. Θα είναι δύσκολο. Θα υπάρξουν στιγμές στο παιχνίδι που θα πρέπει να προσαρμοστούμε και να αγωνιστούμε λίγο διαφορετικά. Είναι μία πολύ καλή ομάδα αλλά και εμείς είμαστε. Πήγαμε εκεί την περσινή χρονιά, αποδώσαμε καλά και πήραμε ισοπαλία (2-2)». Ποτέ δε ξέρεις τι θα συμβεί.»
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.