Σκληρά μέτρα από Γκατούζο | Sportsking.gr

Σκληρά μέτρα από Γκατούζο

Η βαριά εκτός έδρας ήττα που γνώρισε η Μίλαν από τη Βερόνα, έφερε ακραία μέτρα από τον τεχνικό της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο.

Η κατρακύλα της Μίλαν δεν έχει προηγούμενο. Οι Ροσονέρι μπορεί ν΄άλλαξαν πρόσφατα προπονητή, όμως, η εικόνα της ομάδας δεν έχει βελτιωθεί, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με σκορ 3-0 στο εκτός έδρας ματς από την Ελλάς Βερόνα.

Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έτσι ο τεχνικός των Μιλανέζων, Τζενάρο Γκατούζο, μετά από κουβέντα που είχε με τους διοικούντες την ομάδα, αποφάσισε να κλείσει όλους τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου σε ξενοδοχείο.

Με αυτό τον τρόπο ο «Ρίνο» προσπαθεί να «ξυπνήσει» τον εγωισμό των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι μπορεί στη θεωρία να είναι ποιοτικοί, όμως, στο γήπεδο -για την ώρα- έχουν δείξει μόνο το κακό τους πρόσωπο. Κάτι που έχει φέρει τη Μίλαν σε πολύ κακή βαθμολογική θέση και αν συνεχιστεί αυτό δεν αποκλείεται οι Μιλανέζοι να χάσουν και φέτος το «τραίνο» της Ευρώπης.

Μάλιστα, τα επόμενα δύο ματς -λίγο πριν τα Χριστούγεννα- είναι καθοριστικής σημασίας για τους Ροσονέρι, αφού στις 23/12 αγωνίζονται εντός έδρας με την ανεβασμένη Αταλάντα και τέσσερις μέρες αργότερα (27/12) παίζουν με την Ίντερ για το Κύπελλο Ιταλίας.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.