ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Τσέλσι θέλει τον κορυφαίο εξτρέμ της Bundesliga!
Η Ίντερ συνέχισε το «πάρτι» του τίτλου με επιβλητική πεντάρα! (vid)
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο προπονητή στο… παρελθόν της – «Δίπλα» σε συμφωνία!
Μπαρτσελόνα: Στοχεύει σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της La Liga!
Φαμπρίτσιο Ρομάνο: Τότε ανακοινώνει η Ρεάλ τον Μπαπέ!
Χοσέλου: Ένα βράδυ όλη η ζωή του!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Μπαπέ ανακοίνωσε πως φεύγει από την Παρί! (vid)
Ατακάρα Λάτσιο για Μανδά: «Δεν τον περνάς ούτε στο ποδοσφαιράκι» (pic)
Ο Λένο προκαλεί ανοιχτά τη Σίτι: «Στόχος μου να τους σταματήσω!»
O Eλ Κααμπί έδειξε στον Κολό Μουανί πώς νικιέται ο Εμιλιάνο Μαρτίνες! (vids)
Mind games από Αρτέτα: «Στο μυαλό μου είμαστε πρωταθλητές!»
Άλλη μια σημαντική απουσία της Γιουνάιτεντ ενόψει Άρσεναλ!
Ντένις, ο τρομερός: Ο Μπέργκαμπ μεγαλώνει μαζί με τον θρύλο του! (vid)
Το «κοκκαλάκι της νυχτερίδας» η Λεβερκούζεν με 12 γκολ μετά το 90′ να της σώζουν το τομάρι!
Ένα πράγμα φοβάται ο Κλοπ πριν το τελευταίο του ματς με τη Λίβερπουλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ιταλία

“Πέταξε” για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας η Μίλαν!

Το "εισιτήριο" για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας πήρε η Μίλαν, καθώς επικράτησε, στην παράταση, με 1-0 της Ίντερ στο Σαν Σίρο.

“Πέταξε” για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας η Μίλαν!

Το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης ήταν κάτι…παραπάνω από αναγνωριστικό! Οι δύο ομάδες “αναλώθηκαν” σε αρκετά λάθη στην μεσαία γραμμή, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την μη δημιουργία ευκαιριών μπροστά από τις δύο εστίες. Η πρώτη “σοβαρή” φάση της αναμέτρησης θα έρθει με τη συμπλήρωση 22′ αγώνα. Ο Ρανόκια θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αντόνιο Ντοναρούμα, αλλά το γκολ δε θα μετρήσει καθώς ο Guida θα συμβουλευτεί το VAR και θα υποδείξει τον στόπερ των “νερατζούρι” σε θέση οφσάιντ. Έξι λεπτά αργότερα (28′) η Μίλαν θα κάνει για πρώτη φορά στην αναμέτρηση αισθητή την παρουσία της. Ο Σούσο θα επιχειρήσει το σουτ με το δεξί, μέσα από την περιοχή, αλλά ο Χαντάνοβιτς με ωραία επέμβαση θα διατηρήσει το “μηδέν” για την ομάδα του. Με την συμπλήρωση 33′ αγώνα θα έρθει η σειρά της Ίντερ να απειλήσει, όταν η γυριστή κεφαλιά του Μάουρο Ικάρντι θα περάσει έξω από τα δοκάρια του Ντοναρούμα. Η τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου ημιχρόνου θα έρθει στο 43′, όταν το μακρινό σουτ του Λούκας Μπίλια θα περάσει εντελώς έξω από την εστία του Χαντάνοβιτς.

Το πρώτο δεκαπεντάλεπτο του δευτέρου μέρους ήταν…παρόμοιο με αυτό του πρώτου! Οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν φάση μπροστά από τις δύο εστίες. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι το 59′. Σε εκείνο το λεπτό θα γίνει η φάση του αγώνα. Ο Ικάρντι, με το κεφάλι, θα βγάλει σε θέση βολής τον Ζοάο Μάριο, παρόλα αυτά ο Πορτογάλος χαφ δεν θα μπορέσει να “νικήσει” τον Αντόνιο Ντοναρούμα, ο οποίος θα πραγματοποιήσει εκπληκτική επέμβαση. Με την συμπλήρωση των 65′ στον αγώνα θα έρθει η σειρά της Μίλαν να χάσει μεγάλη ευκαιρία! Ο Σούσο θα επιχειρήσει την σέντρα-σουτ, ο Χαντάνοβιτς θα απομακρύνει, με τον Μποναβεντούρα στην επαναφορά να αστοχεί σε εξ’επαφής κεφαλιά μέσα από την περιοχή. Λίγο πριν την συμπλήρωση 80′ στην αναμέτρηση (79′) η Μίλαν θα χάσει την μεγαλύτερη ευκαιρία της στο ντέρμπι! Ο Σούσο θα πλασάρει από θέση μέσα δεξιά στην περιοχή, η μπάλα θα κοντράρει στον Σκρίνιαρ και στην συνέχεια θα χτυπήσει στο οριζόντιου δοκάρι του Χαντάνοβιτς. Λίγες στιγμές αργότερα (81′), η Ίντερ θα βγει ταχύτατα στην κόντρα, ο Πέρισιτς θα βγει σε θέση βολής αλλά το αριστερό του σουτ μέσα από την περιοχή δε θα βρει στόχο. Στο 87′ η Ίντερ θα χάσει νέα καλή ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν ο Πέρισιτς θα επιχειρήσει το σουτ εκτός περιοχής και ο Ντοναρούμα θα διώξει με δυσκολία. Δύο λεπτά αργότερα (89′) η Μίλαν θα “αγγίξει” το 1-0, όταν ο Τσαλχάνογλου θα κάνει το γύρισμα από τα αριστερά, η μπάλα θα περάσει παράλληλα από την εστία και μετά το νέο γύρισμα του Σούσο ο Κεσί θα πιάσει “αέρα”! Λίγες στιγμές αργότερα (90′) η Μίλαν θα χάσει μία ακόμα ευκαιρία, η οποία θα είναι και η τελευταία της κανονικής διάρκειας. Ο Σούσο θα επιχειρήσει το σουτ από καλό σημείο, αλλά η μπάλα δε θα του κάνει το χατίρι, θα κοντράρει σε αμυντικούς της Ίντερ και στη συνέχεια θα φύγει κόρνερ.

Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης έκανε την…εμφάνιση της και η κούραση στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων! Ενδεικτικό είναι, ότι τα πρώτα 13 με 14 λεπτά κύλησαν δίχως την μεγάλη φάση για κάποια από τις δύο αντιπάλους. Στο 104, ωστόσο, θα έρθει το γκολ για την Μίλαν! Ο Σούσο θα βρει με εκπληκτικό τρόπο τον Κουτρόνε ,στην πλάτη της άμυνας της Ίντερ, και ο νεαρός σέντερ φορ με ωραίο πλασέ στην κίνηση θα “νικήσει” τον Χαντάνοβιτς και θα κάνει το 1-0 για την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Τζενάρο Γκατούζο και τους ποδοσφαιριστές του να πανηγυρίζουν μία μεγάλη πρόκριση για την ημιτελική φάση του Coppa Italia. Εκεί, οι “ροσονέρι” θα βρουν στον δρόμο τους την Λάτσιο, την οποία θα αντιμετωπίσουν σε διπλούς αγώνες στα τέλη Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, αντίστοιχα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ