ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Συμφωνία ανάμεσα σε Τσέλσι και Λουκάκου»!
«Κολλημένος» ακόμα και τώρα με την Άρσεναλ ο Σάντσες! (pic)
To κλάμα του Φαν Ντάικ μπροστά στον Κλοπ έγινε viral! (pic)
H Λίβερπουλ ανακοίνωσε και επίσημα τον Σλοτ!
Τρελάθηκε ο Τουράμ – «Όποιος δεν πηδάει είναι οπαδός της Γιουβέντους» (vid)
Η πιο δύσκολη απόφαση για τον Σάντσο έρχεται ΤΩΡΑ!
Άστον Βίλα… τρελαίνεις – Η πρώτη κίνηση μετά την επιστροφή στο Champions League!
Η «Athletic» αποκάλυψε γιατί κανείς στην Premier League δεν… ακουμπάει τη Σίτι, παρά τις 115 παραβιάσεις!
Άρσεναλ: «Κλείδωσαν» οι δύο φορ – Ο Αρτέτα βρήκε το… κλειδί για τον τίτλο!
Ο Φρίμπονγκ… τρελάθηκε μετά το αήττητο πρωτάθλημα της Λεβερκούζεν και μοιράζει δαχτυλίδια! (pic)
Χάβερτς τώρα φοβήθηκαν όλοι – «Έρχεται η Άρσεναλ! Θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα» (pic)
Αντσελότι τους κάνεις “μάγια”: «Δεν έπαιζα καθόλου, αλλά… με τρέλαινε» (pic)
Η Γιουνάιτεντ… ψωνίζει ξανά από τον Άγιαξ – Εντολή του Τεν Χαγκ!
Ο Ντε Τζέρμπι μίλησε – Βρήκε την νέα του ομάδα και… τους αφήνει τέζα!
Επίσημο: ΜVP της Bundesliga το διαμάντι της Λεβερκούζεν – Τον θέλει όλη η Ευρώπη (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Μπαπέ ανακοίνωσε πως φεύγει από την Παρί! (vid)

Ο Μπαπέ ανακοίνωσε επίσημα πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, μέσω ενός βίντεο.

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Μπαπέ ανακοίνωσε πως φεύγει από την Παρί! (vid)

Ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ στην ιστορία του ποδοσφαίρου φαίνεται πως θα φτάσει το καλοκαίρι στο τέλος του. Ο Κιλιάν Μπαπέ προχώρησε σε ανάρτηση στα social media και ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο ανακοίνωσε ότι διανύει τις τελευταίες του ημέρες στην Παρί Σεν Ζερμέν και πως δε θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Μπαπέ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες στον πλανήτη τα τελευταία χρόνια και φυσικά όλες οι ομάδες θα ήθελαν να τον είχαν στο ρόστερ της. Ωστόσο, ο ίδιος έχει στο μυαλό του – και την καρδιά του – μόνο τη Ρεάλ Μαδρίτης και όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι θα φορέσει τελικά τη φανέλα της «Βασίλισσας».




Ο Γάλλος αστέρας είναι… διακαής πόθος των Ισπανών και ο ίδιος ποτέ του δεν έκρυψε την αγάπη του για τον σύλλογο. Η ισπανική ομάδα ήθελε να τον αποκτήσει από όταν βρισκόταν στη Μονακό, με τον Μπαπέ να διαλέγει την Παρί Σεν Ζερμέν. Στον γαλλικό σύλλογο έφτασε αρκετές φορές κοντά στο να αποχωρήσει αλλά υπέγραφε νέο συμβόλαιο, δεχόμενος πιέσεις μέχρι και από τον πρόεδρο της χώρας. Όμως, το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την ομάδα, αφού ανακοίνωσε και επίσημα πλέον πως δε θα ενεργοποιήσει την οψιόν επέκτασης και έτσι θα μείνει ελεύθερος. Μπαπέ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Γεια. Ήθελα να σας μιλήσω. Πάντα έλεγα πως θα μιλούσα μαζί σας όταν έρθει η ώρα και έτσι ήθελα να σας ανακοινώσω πως αυτή είναι η τελευταία μου χρονιά στην Παρί Σεν Ζερμέν. Δε θα ανανεώσω και η περιπέτεια θα τελειώσει σε λίγες εβδομάδες. Θα παίξω το τελευταίο μου παιχνίδι στο Παρκ Ντε Πρενς την Κυριακή. Νιώθω πολλά συναισθήματα, πολλά χρόνια που είχα την ευκαιρία και τη μεγάλη τιμή να είμαι μέλος του μεγαλύτερου γαλλικού συλλόγου, ενός από τους καλύτερου του κόσμου, που μου επέτρεψε να έρθω εδώ και να έχω την πρώτη μου εμπειρία σε έναν σύλλογο με αρκετή πίεση, να μεγαλώσω ως παίκτης παίζοντας δίπλα σε μερικούς από τους κορυφαίους στην ιστορία, κάποιους από τους κορυφαίους Πρωταθλητές, να γνωρίσω πολλούς ανθρώπους, να μεγαλώσω ως άνθρωπος με όλα τα τρομερά και τα λάθη που έχω κάνει.

Πρώτα από όλα, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, όλους τους συμπαίκτες που είχα, όλους τους προπονητές: Ουνάι Έμερι, Τόμας Τούχελ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Κρίστοφερ Γκαλτιέρ και Λουίς Ενρίκε. Τους αθλητικούς διευθυντές Λεονάρντο και Λουίς Κάμπος που πάντα με βοηθούσαν. Όλα τα μέλη του συλλόγου, αυτούς που κανένας δε βλέπει, τα παιδιά στις σκιές, τους φυσικούς, τους υπεύθυνους, τους αναλυτές, όλα τα μέλη της διοίκησης, τους πάντες.

Όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους που δίνουν τα πάντα στο σύλλογο και αξίζουν αυτή την αναγνώριση. Παρά τα όσα μπορούν να γίνουν εκτός, τα όσα γράφονται για τον σύλλογο κάποιες φορές, υπάρχουν κάποιοι που πραγματικά αγαπάνε την ομάδα, που θέλουν να την προστατέψουν και να την κάνουν να λάμπει και είναι σπουδαίο που ξέρω πως με όλους αυτούς τους ανθρώπους, ο σύλλογος είναι σε καλά χέρια. Είναι δύσκολο, δύσκολο και ποτέ δεν περίμενα πως θα ήταν τόσο δύσκολο να ανακοινώσω πως θα φύγω από τη χώρα μου, τη Γαλλία, την Ligue 1, ένα Πρωτάθλημα που πάντα ήξερα αλλά νομίζω, το χρειαζόμουν αυτό, μία νέα δοκιμασία μετά από επτά χρόνια.

Είναι δύσκολο και φυσικά υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που θέλω να ευχαριστήσω περισσότερο, κκαι είναι οι οπαδοί. Ξέρω ότι δεν είμαι ο πιο εκδηλωτικός παίκτης. Δεν κατάφερα να αποδώσω πάντα παρά την αγάπη που μου δώσατε αυτά τα επτά χρόνια αλλά ποτέ δεν ήθελα να κλέψω, πάντα ήθελα να έχω επιρροή στο παιχνίδι. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ένας σύλλογος για τον οποίον δεν μπορεί να αδιαφορήσει κανένας. Μπορούμε να τον αγαπάμε ή να τον μισούμε. Διάλεξα να τον αγαπάω και το έκανα για επτά χρόνια με τα πάνω και τα κάτω φυσικά αλλά δε μετανιώνω σε καμία στιγμή που υπέγραψα σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο.




Είναι ένας σύλλογος που θα έχω στις αναμνήσεις μου για όλη μου τη ζωή. Θα λέω σε όλους, όλη μου τη ζωή, ότι είχα την ευκαιρία να παίξω εδώ και δε θα είμαι παίκτης πλέον αλλά θα συνεχίσω να βλέπω κάθε ματς φυσικά επειδή είναι μία ομάδα που πάντα θα με ενδιαφέρει και πάντα θα μαθαίνω τα νέα της. Ήμουν εγώ, με τα θετικά και τα αρνητικά μου, πάντα προσπαθούσα να δώσω τη καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου αυτά τα επτά χρόνια. Αλλά θέλω να πω ευχαριστώ γιατί χωρίς εσάς δε θα είχα ζήσει ούτε τα μισά συναισθήματα που ένιωσα. Και για αυτό, θα είμαι ευγνώμων για όλη μου τη ζωή.

Διαβάστε επίσης: Ο ηγέτης της Νάπολι είναι αυτός που θα μπει στα… παπούτσια του Μπαπέ
Σας ευχαριστώ. Ελπίζω να τελειώσουμε τη χρονιά φέτος με ένα τελευταίο τρόπαιο. Θα ζήσουμε ωραίες στιγμές στο διάστημα που μένει και πιστεύω πως θα παραμείνετε στην καρδιά μου για πάντα. Αυτό είναι το Παρίσι. Αντίο».

Δείτε το βίντεο του Κιλιάν Μπαπέ:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ