Γκατούζο: «Είμαι ο χειρότερος προπονητής στη Serie A» | Sportsking.gr

Γκατούζο: «Είμαι ο χειρότερος προπονητής στη Serie A»

Ο Τζενάρο Γκατούζο παραδέχθηκε ότι είναι ο χειρότερος προπονητής στη Serie A, ωστόσο έχει μεγάλη "δίψα" για νίκη, αφού θέλει να κερδίζει μέχρι και τον γιο του όταν παίζουν στον κήπο.

Η Μίλαν δεν τα πηγαίνει καλά στη Serie A με τον Τζενάρο Γκατούζο να παραδέχεται ότι είναι ο χειρότερος προπονητής στο πρωτάθλημα.

Οι «Ροσονέρι» βρίσκονται μακριά από τους στόχους τους κάτι που τους οδήγησε πριν λίγο καιρό στην απομάκρυνση του Μοντέλα και έτσι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Γκατούζο για να αντιστρέψει την κατάσταση κάτι το οποίο δεν φαίνεται να συμβαίνει.

Ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του ως χειρότερο προπονητή στη Serie A αλλά ταυτόχρονα, έχει τόσο πολύ «δίψα» για νίκη που θέλει να κερδίζει ακόμη και τον γιο του όταν παίζουν στον κήπο.

Η ατάκα του ήταν η εξής: «Είμαι ο χειρότερος προπονητής στη Serie A, αλλά θέλω πάντα να κερδίζω, ακόμη και όταν παίζω στον κήπο με τον γιο μου».

https://twitter.com/FootbalIStuff/status/946857617657417728




Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.