Συμφώνησε ο Τσαν και πάει Γιουβέντους το καλοκαίρι! | Sportsking.gr

Συμφώνησε ο Τσαν και πάει Γιουβέντους το καλοκαίρι!

Το συμβόλαιο του Εμρέ Τσαν με τη Λίβερπουλ εκπνέει το καλοκαίρι και ο Γερμανός μέσος συμφώνησε με τη Γιουβέντους και μετακομίζει στο Τορίνο στο τέλος της σεζόν.

Τη φανέλα της Γιουβέντους θα φοράει από το καλοκαίρι ο Εμρέ Τσαν, με τον 23χρονο άσο να συμφωνεί στους προσωπικούς του όρους με την «Γηραιά Κυρία» και να μετακομίζει στο Τορίνο στο τέλος της σεζόν.

Όπως ήταν ήδη γνωστό, ο Γερμανός μέσος δεν είχε καμία πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ, με τους «Κόκκινους» να διαλέγουν να τον χάσουν ελεύθερο το καλοκαίρι και να μην τον πουλούν μεσούσης της σεζόν στη «Βέκια Σινιόρα».

Ο ίδιος ήταν γνωστό ότι επιθυμεί να πάει στην Ιταλία για λογαριασμό της Γιουβέντους, κάτι που θα γίνει. Μάλιστα, θα αμείβεται με 90.000 ευρώ την εβδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λίβερπουλ είχε κάνει την προσπάθειά της να τον κρατήσει στον Άνφιλντ, αλλά εκείνος αρνήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.