Μιραμπέλι: «Δεν είναι προς πώληση ο Μπονούτσι» | Sportsking.gr

Μιραμπέλι: «Δεν είναι προς πώληση ο Μπονούτσι»

Τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Λεονάρντο Μπονούτσι να σκέφτεται να φύγει από τη Μίλαν έβαλε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι ήταν από τις σπουδαιότερες μεταγραφές που έκανε η Μίλαν το περασμένο καλοκαίρι. Όμως, η κακή παρουσία των Ροσονέρι στο ιταλικό πρωτάθλημα έκανε τον έμπειρο στόπερ να σκέφτεται ν’ αποχωρήσει άμεσα από εκείνους.

Μάλιστα, πολλά ιταλικά δημοσιεύματα τον είχαν συνδέσει με την Μπαρτσελόνα και την Τσέλσι. Όμως, τίποτα απ’ όλα αυτά δεν ισχύει, σύμφωνα με τον Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι.

Ο τεχνικός διευθυντής των Μιλανέζων σε συνέντευξη που παραχώρησε κατέστησε σαφές πως ο Μπονούτσι δεσμεύεται με συμβόλαιο και πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση από τον σύλλογο να τον πουλήσει.

«Ο Μπονούτσι δεν είναι προς πώληση. Κάναμε πολλές θυσίες για να αποκτήσουμε κάποιους παίκτες το περασμένο καλοκαίρι και η πρόθεσή μας είναι να προχωρήσουμε μαζί τους. Καμία ομάδα δεν έχει χτιστεί σε μία μεταγραφική περίοδο.

Στην αγορά υπάρχουν τρελά χρηματικά ποσά. Ωστόσο, εμείς τους αποκτήσαμε στην κατάλληλη τιμή. Όμως, δεν μείναμε εκεί, αφού προχωρήσαμε στις ανανεώσεις των Κουτρόνε, Ντοναρούμα, Καλάμπρια που θα μας βοηθήσουν πολύ στο μέλλον».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.