Σκέψεις για Ζιντάν στη Γιουβέντους | Sportsking.gr

Σκέψεις για Ζιντάν στη Γιουβέντους

H Γιουβέντους βλέπει με πολύ καλό μάτι την περίπτωση του Ζινεντίν Ζιντάν σε περίπτωση που ο Γάλλος αποχωρήσει από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Από τον Ιανουάριο του 2016 που ανέλαβε τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζινεντίν Ζιντάν απολάμβανε την απόλυτη στήριξη όλων στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η πολύ μέτρια χρονιά που κάνει η «Βασίλισσα» έχει φέρει μουρμούρα για τον Γάλλο και μάλιστα υπάρχουν σενάρια αντικατάστασης από τον Γιόακιμ Λεβ.

Παρά τη μέτρια εικόνα της Ρεάλ,ο Ζιντάν δεν έχει χάσει…πόντους σαν προπονητής και οι άνθρωποι της Γιουβέντους εξετάζουν την περίπτωση του.

Σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα οι άνθρωποι της Γιουβέντους πιστεύουν πως ο «Ζιζού» θα ήταν ο ιδανικός αντικαταστάτης του Αλέγκρι, αν ο Ιταλός αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα ο Ζιντάν να έχει απομακρυνθεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης κάτι που φαντάζει πιθανό αν η «Βασίλισσα» αποκλειστεί από την Παρί Σεν Ζερμέν.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.