Μουρίνιο: «Ο Ζλάταν δεν είναι χαρούμενος με την κατάστασή του» | Sportsking.gr

Μουρίνιο: «Ο Ζλάταν δεν είναι χαρούμενος με την κατάστασή του»

Για την κατάσταση υγείας του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μίλησε ο προπονητής του στη Μάντσεστερ Γιουναίτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο.

Για την κατάσταση υγείας του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μίλησε ο προπονητής του στη Μάντσεστερ Γιουναίτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ερωτηθείς για την πορεία του τραυματισμού του Σουηδού ξεκαθάρισε πως ακόμα έχει κάποιο δρόμο μπροστά του μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

«Ο Ζλάταν είναι τραυματίας, ή δεν είναι απόλυτα χαρούμενος με την κατάστασή του. Πάλεψε σαν τίγρης, όπως του αρέσει να λέει, για να είναι πίσω, όπως και έκανε.

Άρχισε να παίρνει λεπτά στα πόδια του, έκανε μία αρχή. Είχε 60 λεπτά σε ένα ματς, 45 σε ένα άλλο αλλά δεν ήταν χαρούμενος.

Εμπιστεύθηκε άλλους γιατρούς και άλλες γνώμες και αποφασίσαμε να σταματήσει τη θεραπεία. Όταν είναι πραγματικά καλά, μπορεί να γυρίσει.

Η ημερομηνία επιστροφής του στις προπονήσεις και την ομάδα ήταν γύρω στα τέλη Ιανουαρίου και αρχές Φεβρουαρίου. Συνεπώς ας ευχηθούμε να είναι καλύτερα και να τον έχουμε εδώ το γρηγορότερο δυνατό», ήταν τα λόγια του Μουρίνιο.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.