Έμερι: «Λάθος η πληροφορία για χειρουργείο του Νεϊμάρ» | Sportsking.gr

Έμερι: «Λάθος η πληροφορία για χειρουργείο του Νεϊμάρ»

Διέψευσε τα ισπανικά δημοσιεύματα που θέλουν τον Νεϊμάρ να περνάει την πόρτα του χειρουργείου, ο Ουνάι Έμερι.

Οι πληροφορίες που θέλουν τον Νεϊμάρ να περνάει την πόρτα του χειρουργείο δεν αληθεύουν σύμφωνα με όσα είπε ο Ουνάι Έμερι. Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε για τον τραυματισμό του σταρ της ομάδας του και τόνισε ότι για την ώρα πρέπει να μείνουνε όλοι ήρεμοι.

Παράλληλα είπε ότι είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έμερι:

«Είναι λάθος ότι ο Νεϊμάρ θα προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση. Συναντήθηκα σήμερα με τον γιατρό και με ενημέρωσε πως έχει το θέμα. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί ο τραυματισμός πριν πάρουμε οποιαδήποτε απόφαση μαζί με τον παίκτη. Για την ώρα ας μείνουμε ήρεμοι και ας περιμένουμε πως θα εξελιχθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Για να πάρεις μια τέτοια απόφαση χρειάζεται υπομονή και να μιλήσεις με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη».

Για την πιθανότητα να αγωνιστεί κόντρα στη Ρεάλ:

«Είναι πιο κοντά στο να μην παίξει, από το να παίξει, αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα οριστικό. Αυτός θέλει πολύ, αλλά εξαρτάται από την εξέλιξη του τραυματισμού. Όπως και να έχει, διαθέτουμε τους ποδοσφαιριστές για να τον αντικαταστήσουν. Αν μπορώ να υπολογίζω σε όλους θα είναι καλό. Αν όχι, έχουμε εναλλακτικές».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.