ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Α-Πέδρο-ασε και πάει ημιτελικά η Τσέλσι

Ο Πέδρο, η χρυσή αλλαγή του Αντόνιο Κόντε, με γκολ στο 14ο λεπτό της παράτασης έδωσε τη νίκη με 2-1 στην Τσέλσι μέσα στην έδρα της Λέστερ, με τους "Μπλε" να συμπληρώνουν την τετράδα του Κυπέλλου Αγγλίας.

Α-Πέδρο-ασε και πάει ημιτελικά η Τσέλσι

Είχε Πέδρο στο μανίκι ο Κόντε. Ο Ισπανός επιθετικός πήρε την θέση του Γουίλιαν στο 92′ και στο 104′ έκανε το 2-1 χαρίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας στην Τσέλσι, μέσα στην έδρα της Λέστερ.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και δημιούργησαν την πρώτη καλή τους ευκαιρία στο 28’ με τον Μοράτα όμως να μην καταφέρνει να νικήσει τον Σμάιχελ. Τρία λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι «Μπλε» του Λονδίνου άνοιξαν το σκορ. Ο Γουίλιαν έτρεξε το μισό γήπεδο και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Μοράτα, που μπήκε στην περιοχή και με πολύ ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 53’ ο Ντίντι με ωραία σέντρα βρήκε τον Βάρντι στην περιοχή της Τσέλσι, αλλά η κεφαλιά του έφυγε ψηλά άουτ. Στο 76’ οι «Αλεπούδες» βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης. Ο Μαχρέζ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Βάρντι και τον Ιμπόρα να αποτυγχάνουν να νικήσουν με τρεις προσπάθειες τον Καμπαγιέρο, με την μπάλα όμως να μην απομακρύνεται και τον Βάρντι να την στέλνει στα δίχτυα με την τέταρτη προσπάθεια. Τρία λεπτά πριν τη λήξη ο Μοράτα προσπάθησε να δώσει την νίκη – πρόκριση στους Λονδρεζους, αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στον Σμάιχελ, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να οδηγηθεί στην παράταση.

Το πρώτο μέρος της παράτασης είχε πρωταγωνιστή τον Πέδρο.  Στο 92’ ο Ισπανός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Γουίλιαν και στο 104’ έγραψε το 1-2. Ο Καντέ με ωραία σέντρα τον 31χρονο επιθετικό και αυτός με κεφαλιά πρόλαβε τον Σμάιχελ και πέτυχε το πολυπόθητο γκολ για την ομάδα του.

Στο 107’ ο Ντιαμπατέ, που μόλις είχε περάσει στο γήπεδο αντί του Σίμπσον, προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά το σουτ που δοκίμασε κόντραρε στα σώματα των αμυντικών και κατέληξε κόρνερ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού, με την Τσέλσι να ολοκληρώνει την τετράδα του Κυπέλλου Αγγλίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ