ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Γλίτωσε στο τέλος το «έμφραγμα» η Μίλαν (vid)

Μπλόκο έβαλε η Σασουόλο στη Μίλαν (1-1) μέσα στο «Σαν Σίρο», με τον Κάλινιτς να σώζει στο 86’ το βαθμό για τους «Ροσονέρι».

Γλίτωσε στο τέλος το «έμφραγμα» η Μίλαν (vid)

Ο νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε εν μέρει στο Μιλάνο. Η Μίλαν δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις πολλές ευκαιρίες που είχε στα πρώτα 70 λεπτά του αγώνα, είδε τη Σασουόλο να προηγείται και τελικά κατάφερε να σώσει το βαθμό της ισοπαλίας στο 86’ με γκολ του Κάλινιτς.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να απειλήσουν μόλις στο 3ο λεπτό με την κεφαλιά του Κεσιέ να πηγαίνει κόρνερ μετά την επέμβαση του Κονσίλι. Τρία λεπτά αργότερα όμως ο Ρομανιόλι τραυματίστηκε και ανάγκασε τον Τζενάρο Γκατούζο να πραγματοποιήσει την πρώτη του αλλαγή, μόλις στο 6’, με τον Μουσάκιο να παίρνει την θέση του. Παρόλα που η Μίλαν ήταν κυρίαρχη σε όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου, έχοντας συντριπτική κατοχή μπάλας (74% – 26%), δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία των αντιπάλων μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «Ροσονέρι», αύξησαν την πίεσή τους στα αντίπαλα καρέ με τον Αμπάτε στο 49’ να πιάνει ωραία κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Αργότερα ο Γκατούσο, έκανε ακόμα πιο επιθετική την ομάδα του, καθώς πέρασε στο γήπεδο τους Σίλβα και Κάλινιτς, αντί των Αμπάτε και Κουτρόνε. Όμως αυτή που κατάφερε να προηγηθεί ήταν η Σασουόλο. Οι φιλοξενούμενοι, κόντρα στη ροή του ματς άνοιξαν το σκορ στο 75’ με πολύ ωραίο σουτ του Πολιτάνο. Μετά από αυτήν την εξέλιξη οι γηπεδούχοι πίεσαν ακόμα περισσότερο και έχασαν ευκαιρία για να ισοφαρίσουν στο 84’ αλλά η κεφαλιά του Κάλινιτς έφυγε άουτ. Όμως, δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έφερε το ματς στα ίσια, καθώς υποδέχθηκε εξαιρετικά την σέντρα του Μουσάκιο και με ωραία περιστροφή και σουτ από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 1-1. Στις καθυστερήσεις ξανά ο Κάλινιτς προσπάθησε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, αλλά είδε τον Κονσίλι να σταματάει την κεφαλιά του.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Μίλαν έφτασε τους 52 βαθμούς στην έκτη θέση της βαθμολογίας και νιώθει πλέον καυτή την ανάσα της Φιορεντίνα, η οποία την ακολουθεί στους 50. Από την άλλη πλευρά η Σασουόλο παρέμεινε αήττητη για πέμπτη σερί αγωνιστική και βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ