Πληρώνει και κρατάει Ντεουλοφέου η Γουότφορντ | Sportsking.gr

Πληρώνει και κρατάει Ντεουλοφέου η Γουότφορντ

Οι άνθρωποι της Γουότφορντ έμειναν ικανοποιημένοι με την παρουσία του Ζεράρ Ντεουλοφέου και είναι έτοιμη να καταθέσουν πρόταση αγοράς στη Μπαρτσελόνα.

Δικό της θέλει να κάνει τον Ζεράρντ Ντεουλοφέου η Γουότφορντ και ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Μπαρτσελόνα.

Τα καναρίνια το έχουν πάρει απόφαση, καθώς για τους 6 μήνες που αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού ο 24χρονος εξτρέμ άφησε καλές εντυπώσεις και από τη στιγμή που οι Καταλανοί δεν τον θέλουν, σκοπεύουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Η Γουότφορντ πιστεύει ότι με 12 εκατομμύρια ευρώ, όλες οι πλευρές θα μείνουν ικανοποιημένες και νταμπλούχοι Ισπανίας θα δώσουν τη συγκατάθεσή τους.

Από την άλλη, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής από τη στιγμή που δεν μπορεί να αγωνιστεί στο Καμπ Νόου βλέπει με καλό μάτι την παραμονή του στην Premier Leauge.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.