ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εθνικές Ομάδες

Πίκφορντ: “Δεν θέλω να ρισκάρω”

Καμία διάθεση να κάνει κόλπα με την μπάλα την ώρα του αγώνα δεν έχει ο Τζόρνταν Πίκφορντ, ο οποίος δήλωσε πως δεν του αρέσει να παίρνει τέτοια ρίσκα.

Πίκφορντ: “Δεν θέλω να ρισκάρω”

Το φετινό καλοκαίρι το ρεκόρ της ακριβότερης μετακίνησης τερματοφύλακα έσπασε 2 φορές. Αρχικά η Λίβερπουλ απέκτησε τον Άλισον Μπέκερ από τη Ρόμα έναντι 62,5 εκατ. ευρώ, ενώ αργότερα η Τσέλσι έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 80 εκατ. ευρώ για να ντύσει στα “Μπλε” τον Κεπά της Μπιλμπάο.

Ο Βραζιλιάνος, ενώ έχει πραγματοποιήσει αρκετές καλές επεμβάσεις σώζοντας πολλές φορές τους “Κόκκινους”, στο τελευταίο ματς κόντρα στη Λέστερ, έκανε ένα μοιραίο λάθος, καθώς η ντρίμπλα που επιχείρησε δεν πέτυχε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, το οποίο όμως δεν στοίχισε τη νλικη στην ομάδα του.

Πάνω σε αυτό το ζήτημα αναφέρθηκε και ο Τζόρνταν Πίκφορντ, μιλώντας στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Αγγλίας με την Ισπανία για το Nations League. Ο κίπερ της Έβερτον δήλωσε πως προσπαθεί να μην ρισκάρει με τη μπάλα την ώρα του αγώνα και δεν θέλει να κάνει κόλπα και ντρίμπλες.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο νεαρός:

“Η ποιότητα των τερματοφυλάκων είναι πολύ καλή, πρέπει να είσαι καλός με την μπάλα στα πόδια.Αυτό είναι κάτι στο οποίο είμαι καλός και θα συνεχίσω να προπονούμαι. Ο νέος προπονητής της Έβερτον, Μάρκο Σίλβα, δίνει πολύ σημασία σε αυτό. Παίζει μεγάλο ρόλο το πότε θα το πάρεις απόφαση. Πρέπει να το κάνεις τις σωστές στιγμές και δεν βάζω ποτέ τον εαυτό σε μεγάλο κίνδυνο. Δεν προσπαθώ να κάνω κόλπα, γιατί δεν θέλω να την πατήσω. Είναι επικίνδυνο.

Άμα βγει είναι καλό, αν όχι τότε… Είναι στυλ παιχνιδιού και νομίζω πως έτσι θέλει να παίζει η Λίβερπουλ. Το λάθος θα γίνει κάποια στιγμή, αλλά δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Όλα εξαρτώνται από το πως αντιμετωπίζεις το παιχνίδι και και να μην κάνεις λάθος ξανά στο ίδιο παιχνίδι. Θα συμβεί.

Εγώ προσπαθώ να μην βάζω τον εαυτό μου να κάνει τέτοια λάθη. Παίζει ρόλο και η στιγμή του παιχνιδιού. Θα νιώσεις πιο άνετα αν κερδίζεις και προσπαθείς να μοιάσεις στον παίκτη με το νούμερο 10. Αν είναι να γίνει θα γίνει. Αλλιώς, θα το αντιμετωπίσουμε στο παιχνίδι. Για μένα έτσι μαθαίνεις. Όσο περισσότερο παίζεις, τόσο περισσότερο έμπειρος γίνεσαι.”

Την φετινή σεζόν ο Πίκφορντ έχει αγωνιστεί 4 φορές με τη φανέλα της Έβερτον, ενώ πέρσι σε 46 αγώνες κράτησε το “0” σε 12 αναμετρήσεις. Στο Μουντιάλ υπερασπίστηκε 7 φορές την εστία της εθνικής Αγγλίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ