ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολιμπίκ Λυών

Στον Ταταρουσάνου κάνεις στοπ Λυών (vids)

Ο Κιπριάν Ταταρουσάνου βρέθηκε σε τρομερό βράδυ και έπιανε τα πάντα, έτσι ώστε η Ναντ να μην φύγει ηττημένη (1-1) από την έδρα της Λυών.

Στον Ταταρουσάνου κάνεις στοπ Λυών (vids)

Ο τρομερός Κιπριάν Ταταρουσάνου σταμάτησε όλη τη Λυών. Ο Ρουμάνος κίπερ απέκρουσε μέχρι και πέναλτι και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Ναντ στην ισοπαλία που απέσπασε με 1-1 μέσα στην έδρα των “Λιονέ”.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς και απείλησαν μόλις στο 4′, με τον Ταταρουσάνου να σταματάει το σουτ του Φεκίρ. Στο 10ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με το σουτ του Μιάζγκα να φεύγει άουτ. Το γκολ για την Λυών ήρθε στο 22′. Ο Μαρσάλ βρήκε τον Ντεμπελέ κι αυτός έστρωσε την μπάλα στον Αουάρ, που με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ταταρουσάνου δήλωσε ξανά παρόν, σταματώντας την προσπάθεια του Μαρσέλο. Στο 38′, αυτός που έπεσε πάνω στον Ρουμάνο κίπερ ήταν ο Ντεμπελέ, που είδε το σουτ του να καταλήγει κόρνερ. Λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Λόπεζ με μία τρομερή επέμβαση σταμάτησε το φάουλ του Λίμα.

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Φεκίρ έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 49′ ο Ταταρουσάνου με τρομερή διπλή επέμβαση σταμάτησε τους Ντεμπελέ και Φεκίρ. Στο 62ο λεπτό, η Ναντ ισοφάρισε. Ο Φάμπιο βρήκε τον Μποσίλια κι αυτός με δυνατό συρτό σουτ έκανε το 1-1. Μέχρι το 70΄οι γηπεδούχοι έχασαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες για το προβάδισμα, με την κεφαλιά του Αουάρ (65′) και το τρομερό ψαλιδάκι του Ντεμπελέ (68′) να φεύγουν άουτ, ενώ το σουτ του Ντεπάι (67′) σταμάτησε στον Ταταρουσάνου. Στο 74′ ο Μαχίντ είδε τον Λόπεζ να λέει “όχι” στην προσπάθειά του. Έξι λεπτά αργότερα, η Λυών σπατάλησε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς. Ο διαιτητής με τη συμβολή του VAR υπέδειξε πέναλτι στο τράβηγμα του Μιάζγκα, αλλάο Ταταρουσάνου ήταν και πάλι εκεί αποκρούοντας την εκτέλεση του Φεκίρ.

Η Παρί τον… χαβά της

Νωρίτερα, η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα από την έδρα της Νις, την οποία φιλωδώρησε με τρία τέρματα (3-0).

Το σκορ για τους Παριζιάνους άνοιξε στο 22′, όταν μετά από ωραία πάσα του Ντιαμπί, ο Νεϊμάρ με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι πρωταθλητές έκαναν δύο τα τέρματά τους, με τον Ενκουνκού να χρίζεται σκόρερ στο 46′. Το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Τούχελ, το έβαλε ο Νεϊμάρ στο 90+2′, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ